DJ Wanda a dat lovitura în Londra. Ce schemă de afaceri a aplicat pentru succes garantat

DJ Wanda a dat lovitura în Londra. Ce schemă de afaceri a aplicat pentru succes garantat
DJ Wanda a dat lovitura în Londra

Dj Wanda a dat lovitura în Londra, chiar cu marea ei pasiune, tatuajele. Aceasta a aplicat și o schemă de afaceri inedită, iar comenzile curg ca pe roate.

DJ Wanda a dat lovitura în Londra

Dj Wanda și-a deschis un salon de tatuaje, un salon frecventat, de altfel, de mulți artiști internaționali. În plus, nici pe plan personal nu îi merge deloc rău, iar ea și soțul ei, Karl, au aniversat recent doi ani de căsătorie. Însă ce schemă de afaceri a aplicat aceasta la salonul ei de tatuaje și cum a ajuns să-și împlinească acest mare vis peste hotare.

Dj Wanda și soțul ei locuiesc la Londra, iar vedeta a mărturisit că pandemia nu le-a afectat nici relația și nici afacerea. Cei doi au lucrat împreună să își construiască visul de a avea acest salon de tatuaje devenit deja celebru.

”Am făcut doi ani de căsătorie și trei ani de relație! Karl mă susține foarte mult și împreună am reușit să punem bazele acestui proiect. Eu m-am ocupat de partea creativă, iar el s-a ocupat de tot ce înseamnă construcția salonului, a spus vedeta pentru Cancan.ro.

DJ Wanda are un business de succes în Londra

Deși nu s-ar fi văzut în postura de femeie măritată, iată că cei doi soți fac totul împreună și sunt o echipă pe cinste.

”Nu cred că m-aș fi văzut niciodată căsătorită pentru că eu întotdeauna am fost un spirit rebel și am cam rămas și în continuare… Doar că, acum, suntem într-o echipă, iar înainte nu aveam echipă. Acum pot spune că am familie! Căsătoria a schimbat statutul meu de persoană libertină, dar acum este clar că am nucleul meu și facem totul împreună”, a spus aceasta.

Cât despre schema de afaceri utilizată în cazul salonului ei de tatuaje, DJ Wanda a declarat:

”Mi-am dorit dintotdeauna să am Wanda Tattoo Studio în Londra și am reușit. Shop-ul este făcut de Jimmie Martin, cei care au făcut casa lui Boy George, a Madonnei, a lui Kelly Osbourne sau The Prodigy.

Salonul meu de tatuaj e unic în întreaga lume! Toate piesele din salonul meu sunt făcute special pentru mine și, mai mult decât atât, nu am tattoo artiști rezidenți, eu am doar tattoo artiști care vin din toată lumea pentru o anumită perioadă de timp.

Și, practic, în fiecare lună am în jur de 30 de tattoo artiști, printre care și Tatu Panda, la care au apelat celebrități precum: Lil Pump, Demi Lovato, Puff Daddy, Jake Paul, Maluma” , a mai dezvăluit vedeta pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI