12 feb. 2021 | 11:52

Divorț șocant în lumea fotbalului. Au dat cărțile pe față acum: ”Nu ne mai înțelegem de ceva timp”

Monden
Divorț șocant în lumea fotbalului. Au dat cărțile pe față acum: ”Nu ne mai înțelegem de ceva timp”
Divorț șocant în lumea fotbalului. Au dat cărțile pe față acum: ”Nu ne mai înțelegem de ceva timp”

Un nou divorț are loc în lumea fotbalului. Un cuplu tânăr a decis să se despartă după doar trei ani de mariaj. Despre cine este vorba?

Divorț în lumea fotbalului

Cuplul format din Steliano Filip și Bianca Marina au decis să se despartă. Vestea vine după doar trei ani de mariaj. Fotbalistul s-a căsătorit legal cu soția sa în anul 2017, deși formeaza un cuplu de șapte ani. Ei au împreună o fetiță. Recent, soția sportivului a vorbit despre divorțul dintre ei.

Cei doi formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt tineri, frumosi, au și o fetiță minunată împreună și părea că între ei totul mergea perfect. Însă, în realitate lucrurile nu au stat așa. În ultimele luni lucrurile între cei doi nu mai funcționau, dupa cum declara tânăra.

Soția fotbalistului a decis să vorbească despre situatia dintre ei. Aceasta ar fi fost surprinsă in compania altui bărbat. Bianca a precizat că bărbatul respectiv este un amic și, oricum, între ea și Steliano Filip nu mai este nimic, urmând să divorțeze.

“Noi nu ne mai înțelegem de ceva timp , dar am ales să ținem asta pentru noi. Dacă nu te mai înțelegi și te chinui de ceva vreme , mai bune pui punct. Problema divorțului s-a pus pentru că nu ne mai înțelegem. Nu are legătură cu pozele apărute în presa. Acel bărbat cu care apar în poze e doar un amic. De cinci luni eu și soțul meu avem o relație la distanță. Suntem ok doar pentru fetița noastră”, a declarat Bianca Marina, la Antena Stars.

În urmă cu câteva luni, mai exact în octombrie 2020, tânăra vorbea despre o posibilă nuntă între ei.

”M-am văzut cu ditamai rochia, există discuții, dar trebuie să programăm, cred că nu ne-am străduit destul de tare.”, a spus Bianca Filip, la vremea respectivă.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Rețeta Jasmilei pentru ciocolata Dubai. Care este marele secret
EVZ.ro
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Spynews
Cod Rutier 2024. Închisoare 7 ani. E strict interzis când te oprește Poliția în trafic
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE PREZIDENȚIALE din SUA! CINE VA FI PREȘEDINTE
Mediaflux
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ea este tânăra care colecționează păpuși bântuite. Ce experiențe a trăit cu aceste obiecte care pe alții îi înspăimântă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro