Divorț răsunător în lumea mondenă. Eros Ramazzoti divorțează de Marica Pellegrinelli

Eros Ramazzoti divorțează de Marica Pellegrinelli

Celebrul cântăreț italian Eros Ramazzoti divorțează de a doua lui soție, Marica Pellegrinelli. În pofida aparențelor afișate pe rețelele de socializare, solistul nu se mai simte atras de omul care i-a stat alături 5 ani.

Eros Ramazzoti divorțează de Marica Pellegrinelli

În vârstă de 55 de ani, Eros Ramazzoti divorțează de partenera sa, Marica Pellegrinelli, în vârstă de 31 de ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 2009, la Palatul regal din Milano, iar cinci ani mai târziu și-au jurat iubire eternă. Pellegrinelli, fotomodel, i-a dăruit și doi copii artistului, pe Gambio, în vârstă de 4 ani și Raffaela de 7 ani. Interesant este faptul că până când zvonurile legate de divorțul lor au luat amploare, pe rețelele celor doi de socializare, îndeosebi ale lui Eros, cei doi păreau în culmea fericirii, el făcându-i deseori declarații de iubire. Motivul despărțirii ar fi fost gelozia la cote înalte a lui Eros care nu dorea ca în preajma Maricăi să fie niciun bărbat.

Divorț răsunător în lumea mondenă. Eros Ramazzoti divorțează de Marica Pellegrinelli
Eros alături de familia sa, pe plajă

Cât despre mariajul anterior, acesta s-a sfârșit oficial fix în anul în care Eros a cunoscut-o pe Marica Pellegrinelli, în 2009. Pe numele său Michelle Hunziker, a fost căsătorită timp de 4 ani cu celebrul italian. Cei doi au împreună o fiică, Aurora, care va împlini anul acesta vârsta de 18 ani. După multiple dispute cauzate de infidelitatea celor doi parteneri,  și-au spus ”adio” în 2002, urmând ca abia în 2009 să se termine relația oficial, atunci pronunțându-se divorțul.

Eros Ramazzoti, avere estimată la 30 de milioane de dolari

Hunziker, model și actriță de origine elvețiană, s-a recăsătorit cu Tomaso Trusardi, moștenitorul casei de modă italiene cu același nume. La marele eveniment, Michelle a purtat nu numai cel de-al doilea său copil în pântece, ci și o rochie splendidă roz prăfuit, cu trenă. Despre avere se zvonește că, în momentul de față, avocații Maricăi și ai lui Eros duc negocieri pentru că ar fi semnat un contract prenupțial înainte de a-și uni sufletele.

Divorț răsunător în lumea mondenă. Eros Ramazzoti divorțează de Marica Pellegrinelli
Pentru pensia alimentară Eros va plăti lunar suma de 50.000 de dolari

Clar este că Eros a fost de acord să le plătească celor doi micui o pensie alimentară consistentă, una de 50.000 de dolari pe lună. De asemenea, artistul vrea custodia comună a copiilor și va trece pe numele fostei lui soții una dintre casele pe care le dețin în Italia. Solistul are o avere estimată la 30 de milioane de dolari și deține mai multe proprietăți imobiliare.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI