Divorţ neaşteptat în lumea mondenă. După Simona Halep şi Toni Iuruc, un alt cuplu se desparte. Va fi pe bani mulţi!

Divorţ neaşteptat în lumea mondenă. După Simona Halep şi Toni Iuruc, un alt cuplu se desparte. Va fi pe bani mulţi!
Un alt cuplu celebru este in prag de divort

După divorțul dintre Simona Halep și Toni, o altă despărțire șochează mapamondul. Unul dintre cele mai faimoase și bine cotate fotomodele din lume este în prag de separare de soțul ei, un mare fotbalist american. Care ar fi motivul rupturii dintre cei doi. Sunt căsătoriți din anul 2009 și au doi copii împreună. Despre cine este vorba.

Gisele Bundchen divorțează de Tom Brady?

După separarea dintre Simona Halep și afaceristul Toni Iuruc, un zvon cutremurător lovește lumea sportului internațional. Tom Brady, unul dintre cei mai mari jucători de fotbal american din lume și soția lui, supermodelul Gisele Bundchen, s-ar afla în pragul divorțului.

Potrivit jurnaliștilor spanioli de la publicația Marca, cele două vedete ar avea probleme în căsnicie, iar motivul principal ar fi faptul că fotbalistul refuză să renunțe la cariera sa de sportiv, în ciuda rugăminților soției sale.

Ajuns la vârsta de 45 de ani, Tom Brady este considerat cel mai bun fundaș din istoria NFL. A câștigat un trofeu Super Bowl în primul său an ca titular, urmând o carieră fulminantă în domeniul sportului rege, culminând cu încă șase trofee obținute de-a lungul ultimilor 22 de ani.

Celebrul sportiv are o avere estimată la 250 de milioane de dolari, însă nici soția lui nu stă mai prejos. Frumoasa Gisele Bundchen, 42 de ani, este cotată drept unul dintre cele mai faimoase și reputate supermodele din istorie, având în conturi o avere impresionantă de 400 de milioane de dolari.

De-a lungul timpului, modelul Victoria’s Secret a fost pe copertele revistelor Rolling Stone, Time, Forbes, Vogue, W, Cosmopolitan, Elle și multe altele. În cazul unui divorț, cei doi parteneri se vor lupta pentru a împărți cei 650 de milioane de dolari pe care-i câștigă împreună.

„Cred că soția mea a ținut casa foarte mult timp!”

Cei doi amorezi s-au cunoscut în anul 2006, în urma unei întâlniri pe nevăzute, pusă la cale de prietenii lor comuni. Trei ani mai târziu, Gisele Bundchen și Tom Brady au decis să se căsătorească și să formeze o familie.

Cei doi soți au împreună doi copii, Benjamin Rein, în vârstă de 12 ani, și mezina Vivian Lake de numai 9 ani. De asemenea, Tom Brady mai are un fiu din relația cu actrița Bridget Moynahan.

„Cred că soția mea a ținut casa foarte mult timp. Și cred că sunt lucruri pe care ea vrea să le realizeze. Știi, ea nu a lucrat la fel de mult în ultimii 10-12 ani. Doar a crescut copiii, a avut grijă de ei, și-a luat angajamentul de a trăi în Boston, apoi să se mute în Florida.

Acest lucru este o problemă. O problemă foarte greu de reparat fără a spune că este timpul să mă retrag”, a declarat Tom Brady, la începutul anului.