Divorț mare în lumea actorilor! Și-a chemat soțul la tribunal, după doar 5 ani de mariaj

Divorț mare în lumea actorilor! Și-a chemat soțul la tribunal, după doar 5 ani de mariaj
Divorț mare în lumea actorilor! Și-a chemat soțul la tribunal, după doar 5 ani de mariaj

Vești proaste pentru actorul Gabriel Fătu care se află, deja, la al doilea său divort. Actuala lui soțike a decis să îi intenteze divorțul, după doar 5 ani de mariaj. Actele au fost depuse deja, iar un judecător va decide ce se întâmplă cu fiica celebrului cuplu.

Divorț mare în lumea actorilor – Gabriel Fătu se desparte de soție

După 5 ani de mariaj, Georgiana, soția actorului Gabriel Fătu, a decis să se despartă de omul pe care l-a iubit atâția ani. Despărțirea celor doi i-a luat pe apropiați prin surprindere, dar mai ales pe actor, care a mai divorțat în urmă cu câțiva ani de o iubire a sa.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2015. La nunta lor au participat aproximativ 700 de invitați. Se pare că soția este cea care își dorește separarea și și-a chemat soțul în instanță, deja. Georgiana Stancu a deschis la Judecătoria sectorului 2 un poces.

În el, lui Gabriel Fătu i se cere divorțul, excercitarea autorității părintești și acceptarea unui plan ce cuprinde programul de vizitare a fetiței lor, Ana Ingrid, stabilirea domiciliului ei, dar și pensia alimentară, potrivit money.ro.

Divorț mare în lumea actorilor! Și-a chemat soțul la tribunal, după doar 5 ani de mariaj
Gabriel Fătu va divorța pentru a doua oară

Mai în glumă, mai în serios, unul din motivele care ar fi putut duce la separarea celor doi e munca peste program. În urmă cu doar un an, actorul Gabriel Fătu declara că își petrece destule nopți muncind, mai ales de când a fost numit manager al Universității populare ”I. Dalles”.

”Abia când Georgiana mi-a adus papucii și ceva schimburi am realizat ce efort uriaș am făcut alături de echipa de oameni minunați de la Dalles. Îi mulțumesc soției pentru faptul că mă înțelege și știe cât de importantă e pentru mine munca”, spunea Gabriel Fătu, în 2019, pentru sursa anterior menționată.

Primul divorț al lui Gabriel Fătu

Din păcate, îndrăgitul actor nu pare să aibă mare noroc în dragoste. Acesta a mai fost căsătorit, anterior, cu regizoarea Chris Simion. Gabriel Fătu a divorțat de aceasta după un mariaj care a durat timp de 13 ani. A divorțat de aceasta în luna februarie 2015, pentru ca mai apoi, în luna noiembrie 2015, să se căsătorească cu Georgiana, actuala soție care i-a intentat divorțul.

„Ne cunoaştem de când eram mici. Ne-am ajutat şi am crescut împreună. Am iubit-o şi m-a iubit foarte mult. Dar oamenii se mai şi despart. Unii fac parte din viaţa altora doar o perioadă. Nu există nimeni legat pe viaţă de cineva. Venim şi plecăm singuri”, declara atunci Gabriel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI