Divorț cu scandal în showbiz. Alessia dezvăluie motivul pentru care s-a despărțit de tatăl copilului ei

Alessia a acceptat să vorbească despre despărțirea de tatăl copilului ei

Alessia a dezvăluit motivul pentru care ea și și tatăl copilului ei s-au despărțit. Artista a mărturisit că ultimii ani au fost foarte grei pentru ea. A recunoscut că este o femeie cicălitoare și că este greu să stai în preajma ei, dar în același timp a precizat că fostul ei soț nu era implicat sută la sută în relație.

Alessia a acceptat să vorbească despre despărțirea de tatăl copilului ei

Cântăreața nu mai locuiește împreună cu tatăl copilului ei din luna februarie și spune că nu știe cum vor decurge lucrurile în continuare. Relația dintre cei doi a durat 11 ani, dar la un moment dat lucrurile au început să scârțâie și au apărut problemele în cuplu.

„Lucrurile sunt tulburi acum, atâta tot. Mai interacţionăm când şi când. Nu mai stăm împreună de prin februarie. Au trecut destule luni. Adevărul e că nu prea poţi să trăieşti cu mine în casă, sunt cicălitoare. Dacă stai cu mine cinci zile, a doua ai și fugit. Sunt şi eu cam dificilă, recunosc. El m-a cerut, am acceptat logodna. Am rămas însă însărcinată, am făcut botezul. Dar sincer, eu am simţit că nu e sută la sută. Poate e şi vârsta, că el e mai mic cu şapte ani decât mine. Şi atunci am zis să mai aştept un pic, să văd dacă atinge maturitatea necesară pentru nervii mei”, a declarat Alessia pentru click.ro.

 

Deși nu mai sunt împreună de foarte multe luni, Alessia nu exclude varianta împăcării cu tatăl copilului ei, deși este conștientă că le va fi foarte greu amândurora să treacă peste orgolii.

„La momentul ăsta nu pot să zic nici da, nici nu. Mi-e egal. Nu pot să mă gândesc să fac un compromis de dragul copilului. Aş face orice pentru el. Dar nu poţi să faci lucruri de dragul lui şi mai târziu să-i faci rău cu mâna ta”, a mai spus solista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI