Diva din România care petrece în Dubai, 3 zile și 3 nopți, de ziua ei: ”Eu am plătit tot”

Diva din România care petrece în Dubai, 3 zile și 3 nopți, de ziua ei: ”Eu am plătit tot”
Diva din România care și-a luat prietenele și a plecat în Dubai să petreacă de ziua ei

Loredana Chivu s-a distrat pe bani grei în Dubai, alături de familie și prieteni. Diva a oferit detalii despre evenimentele fericite din ultima vreme din viața sa, dar și despre posibila relație pe care ar avea-o cu un milionar însurat din Timișoara.

Loredana Chivu, la distracție în Dubai, de ziua ei. „Am plătit-o și am asigurat totul pentru mine, prietenii și familia mea”

Fosta asistentă TV Loredana Chivu a zburat recent în Emirate pentru a-și serba ziua de naștere alături de oamenii dragi. Pentru a se răsfăța până la capăt, pe timpul șederii ei, vedeta a închiriat un penthouse din centrul Dubaiului, care costă 2.000 de euro pe noapte.

„Sunt în Dubai venită cu prietenele mele, cu fratele meu. Aici îmi serbez ziua, pe care am plătit-o și am asigurat totul pentru mine, pentru prietenii mei, pentru familia mea. Vreau să îmi văd mai departe de vacanța mea din Dubai pentru că mai am multe lucruri de făcut și mult de petrecut”, a spus Loredana Chivu la Antena Stars.

Ce spune despre posibila relație cu milionarul? 

Între timp, în România se zvonește că aceasta ar avea o relație de dragoste cu un milionar cu obligații din Timișoara. Surse apropiate blondinei au declarat presei că există un partener în viața ei. Bărbatul, care bagă mâna adânc în buzunar pentru a-i face vedetei toate poftele, ar fi însurat. Telefon în valoare de peste 2000 de euro, zeci de buchete personalizate, cu sute de trandafiri, baloane, șampanie, dar și un teanc imens cu bani – toate aceste daruri i le-ar fi oferit misteriosul domn fostei asistente TV.

Ceea ce dă crezare zvonurilor că acesta ar fi însurat este lipsa lui de la ziua de naștere a lui Lori, semn că mai are de împăcat pe cineva acasă. Loredana Chivu s-a filmat în vacanță fie singură, fie cu fratele sau prietenele. Prezente la eveniment au fost amicele sale de-o viață, Ana Mocanu și Simona Trașcă.

„Vreau să spun că nimic nu este adevărat. Lumea este rea și se vorbește mult, nu știu de unde aceste zvonuri, pentru că niciodată nu am dat curs la așa ceva, dar nimic din ce s-a spus nu este adevărat. Ce se spune nu mă interesează pentru că lucrurile acestea și minciunile sunt menite să îmi facă rău. Lumea e rea, sunt obișnuită cu acest lucru. Vreau să pun capăt tuturor zvonurilor, care nu sunt adevărate”, a adăugat aceasta.