Dispariții inexplicabile de-a lungul timpului. Cazuri care au îngenunchiat Poliția Română

Dispariții misterioase de-a lungul timpului în România

Statisticile autorităților din România cu privire la dispariția în special a copiilor sunt alarmante. Din păcate, se pare că zilnic se înregistrează cel puțin trei dispariții de minori. Care au fost cazurile care au cutremurat țara și care au rămas și azi nerezolvate?

Cazuri nerezolvate ale unor dispariții misterioase din România

Pe lângă multe alte dispariții din România, anii 2005, 2007 și 2011 au fost anii care au cutremurat întreaga țară și au schimbat complet destinul a trei familii. Este vorba de 3 minore care au plecat de acasă și nu s-au mai întors niciodată: Elvira Ghioca, Andreea Simon și Adriana Motaș.

Dispariții misterioase în România
Dispariții misterioase în România

Cazuri similare de dispariții fără rezolvare

Elvira Ghioca
Elvira, o fetiță de doar 9 ani, a dispărut pe 21 februarie în anul 2007. Micuța a fost văzută, pentru ultima dată, într-un parc din Județul Vâlcea. „Aria de căutare a fost destul de mare, s-a ajuns până la limita cu oraşul Horezu. S-au organizat echipe mixte de căutare formate din jandarmi, poliţişti, voluntari. Peste 250 de persoane au fost audiate în acest dosar, iar cazul nu a fost închis”, declarau reprezentanţii IPJ Vâlcea. De-a lungul timpului s-a zvonit că fata ar fi fost răpită de etnici romi și dusă în străinătate pentru a cerși. Agenții de poliție au realizat un portret robot al tinerei folosindu-se de tehnica îmbătrânirii faciale. Din păcate, fără succes, fata nu a fost nici în ziua de azi găsită.

Andreea Simon
Cazul Andreei Simon este cunoscut și ca „fetița cu chibrituri” din Micercurea Ciuc. Andreea a fost cel mai căutat copil din România, iar dispariția sa a fost mediatizată și în Italia și Grecia, afișe cu chipul său fiind lipite și pe străzile și aeroporturile din Roma, Rodos sau Salonic. Andreea Simion avea tot 9 ani când a dispărut, după ce a fost trimisă de mama sa la magazinul de la nici 100 de metri de casă. Fata avea de cumpărat: apă minerală, chibrituri, smântână și un caiet. Ultimele imagini cu ea au fost luate de pe camerele de supraveghere din magazin. După ce a ieșit din alimentară, s-a jucat cu doi colegi de școală cu zăpadă, iar după sa îndreptate spre casă, dar nu a mai ajuns niciodată.

Adriana Motoș
Adriana era casa a X-a la un liceu din Bârlad când a dispărut. Aceasta a fost văzută pentru ultima oară urcând în mașina iubitului său, medic chirurg din oraș. Medicul Octavian Marcu a ajuns suspectul principal în cazul acesta, după ce a dat declarații contradictorii și a picat testarea poligraf. Cu toate astea, nu au existat dovezi clare că bărbatul a avut vreo legătură cu dispariția sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI