Dispariția bizară a unui cioban din Neamț. Familia îl caută cu disperare de 9 zile

Dispariția bizară a unui cioban din Neamț. Familia îl caută cu disperare de 9 zile
Dispariția bizară a unui cioban din Neamț

Un tânăr ce lucra la o stână din județul Neamț a plecat în urmă cu nouă zile la Vaslui. Acolo este localitate de domiciliu a bărbatului, însă acesta nu a mai ajuns.

Tânăr din Neamț dispărut

Daniel Scafariu are24 de ani și este din Vaslui. Acesta lucra la o stână din apropierea municipiului Piatra Neamț. În urmă cu nouă zile a plecat spre casă, însă nu a mai ajuns. Este căutat de către familiei și de către autorități. Cazul a fost preluat de către de către Serviciul de Investigații Criminale de la IPJ Neamț, dar și de Poliția municipiului Piatra Neamț. Bărbatul a fost căutat în municipiu dar și în localitățile limitrofe, însă fără nici un rezultat. Oamenii legii fac apel și la populație pentru găsirea tânărului.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi la data de 15 martie a.c., de către o tânără de 22 de ani, din judeţul Vaslui, despre faptul că, la data de 14 martie 2021, fratele său, Scafariu Daniel, de 24 de ani, a plecat în mod voluntar din municipiul Piatra Neamţ spre judeţul Vaslui, însă nu a mai luat legătura telefonică cu aceasta şi nu cunoaşte locaţia unde s-ar putea afla“, conform unui comunicat al Poliţiei Neamţ.

Sora a reclamat dispariția bărbatului

Persoana ce a reclamat dispariția tânărului la data menționată în comunicatul de presă este chiar sora bărbatului, Mădălina Aipătioaiei. Aceasta a precizat faptul că fratele ei i-a cerut să vină să-l aducă acasă cu mașina deoarece acesta nu mai dorea să lucreze la stână.

„Nu am găsit maşină să merg după el atunci, iar Daniel a plecat singur spre casă. Când am reclamat dispariţia lui, mi s-a spus că, exact în acea zi, chiar Daniel a sunat la numărul unic de urgenţă 112, că era în Roznov, la o staţie de carburanţi şi nu ştia cum să ajungă la gară. Am fost pusă în legătură cu un poliţist, care mi-a spus că el l-a luat din staţia de carburant şi l-a dus la gară, ca să vină spre casă, dar de atunci nu mai ştiu nimic de el, parcă a intrat în pământ“, a declarat Mădălina Aipătioaei.

De asemenea, fata precizează că după ce a plecat fratele ei la fermă, a contactat-o când a ajuns în Roznov. Acesta este un oraș situat între drumul național dintre Bacău și Piatra Neamț. Bărbatul nu mai avea credit, ci a sunat-o pe fată de pe telefonul unui localnic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI