Cine este Eduard Bobirică, tânărul dispărut acum mai bine de o lună și găsit mort de salvamontiști acum

Cine este Eduard Bobirică, tânărul dispărut acum mai bine de o lună și găsit mort de salvamontiști acum
Eduard Bobirică a dispărut pe 26 iulie, iar azi a fost găsit mort

Povestea tragică a lui Eduard Bobircă: Tânărul de doar 22 de ani, dat dispărut, a fost găsit fără suflare în Munții Bucegi. Acesta a părăsit locuința personală pe data de 26 iulie pentru a face un traseu pe munte, cu bicicleta. Cum s-a petrecut totul și de ce nu a mai ajuns acasă?

Eduard Bobirică a dispărut pe 26 iulie, iar azi a fost găsit mort

Descoperire înfiorătoare în Munții Bucegi! Trupul lui George-Eduard Bobirică a fost găsit la mai bine de o lună de când a fost anunțată dispariția sa. Acesta avea doar 22 de ani, s-a născut în localitatea Valea Voievozilor și a plecat într-o zi pe munte, cu bicicleta. Din păcate, aceea a fost ultima imagine cu el a familiei sale, care nu a mai apucat să-l vadă în viață.

Băiatul ar fi plecat voluntar de la domiciliul său pe data de 26 iulie a.c. Polițiștii din Dâmbovița au fost sesizați de urgență cu privire la dispariția acestuia. Tânărul era descris ca având 1.76 m înălțime, costituție atletică, ten măsliniu și păr negru.

La momentul părăsirii incintei personale purta pantaloni tip blue jeans și un tricou alb cu mânecă scurtă, era încălțat cu pantofi sport de culoare albă și avea asupra sa un rucsac din pânză, de culoare gri. Din nefericire, acesta a fost găsit decedat azi, 7 septembrie.

În cauză urmează să se efectueze cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fapta fiind prevăzuă de art. 192 din Codul Penal. Urmează să se stabilească cu exactitate toate împrejurările după testele specialiștilor. Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului, conform IPJ Dâmbovița.

Eduard Bobirică, tânărul dispărut pe data de 26 iulie, a fost găsit fără suflare de salvamontiști
Eduard Bobirică, tânărul dispărut pe data de 26 iulie, a fost găsit fără suflare de salvamontiști

Tânărul era un băiat modest și educat

„Ploile torențiale de zilele trecute au adus de pe un vâlcel adiacent Văii Caraiman, un rucsac în care s-a găsit buletinul lui Bobirică Eduard dispărut de pe data de 27 iulie și câteva lucruri. Familia le-a recunoscut, iar mâine dimineață (n.r duminică dimineață) mai multe echipe de salvamontiști din Bușteni și Prahova vor urca sa verifice zona”
Salvamont Bușteni (anunț 5 septembrie)

Slavamont Bușteni a anunțat în cursul zilei de sâmbătă că a fost găsit rucsacul care se potrivea descrierii poliției în care au văzut ulterior că se afla și actul de identitate al tânărului.

Eduard Bobirică era cunoscut în satul său ca o persoană liniștită, provenită dintr-o familei modestă și retrasă. Acesta a fost descris ca fiind un tânăr respectuos și la locul lui, foarte atent la educație, nelăsând situația sa materială să îi afecteze în vreun fel dezvoltarea. Mama tânărului a fost sprijin atât pentru el, cât și pentru ceilalți doi frați ai săi. Din păcate, starea femeii în urma aflării veștii este foarte proastă, vecinii susținând că pare că nu vrea să recunoască tragedia petrecută, negând realitatea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI