20 iul. 2023 | 09:39

Discursul Reginei Elisabeta despre Camilla a făcut-o să plângă pe soția lui Charles. Ce i-a spus suverana chiar în ziua nunții

Monden
Discursul Reginei Elisabeta despre Camilla a făcut-o să plângă pe soția lui Charles. Ce i-a spus suverana chiar în ziua nunții

Puțini știu, însă regretata regină Elisabeta a II-a a fost una dintre puținele figuri de la Casa Regală care au ajutat-o pe Camilla să se simtă acceptată în familie. Discursul fostului monarh a făcut-o pe soția regelui Charles să plângă de emoții. Ce i-a transmis suverana.

Camilla, emoționată în ziua nunții cu Charles

Povestea de iubire dintre Charles, în prezent rege, și Camilla, partenera lui de viață, a zguduit Casa Windsor. Publicul larg s-a împărțit în două, când cuplul a anunțat că urmează să se căsătorească, nu la foarte mult timp după moartea prințesei Diana.

O parte din public a fost deschis ideii de recăsătorie, în dreptul lui Charles, însă alții au fost foarte furioși, în circumstanțele în care au simțit că prințesa Diana fusese trădată. Mariajul actualului rege a fost, astfel, departe de a fi ușor.

Relația dintre Charles și Camilla a fost marcată, de-a lungul timpului, de multe evenimente ce au generat anxietate în spațiul public. O singură persoană i-a fost alături actualei regine, făcând-o să plângă de emoții chiar în ziua nunții sale.

Este vorba despre mama actualului rege Charles. Regretata regină Elisabeta a II-a a ajutat-o pe Camilla să scape de griji, prin discursul emoționant pe care l-a pregătit în ziua în care aceasta se căsătorea cu fiul său, divorțat deja de prințesa Diana, care se stinsese din viață.

Ce i-a spus regretata regină Elisabeta a II-a

Dezvăluirea a fost făcută în cartea The Untold Story, scrisă de Penny Junor.

„Au depășit Becher’s Brook și The Chair și tot felul de alte obstacole teribile. Le-au trecut și sunt foarte mândru de ei, le doresc numai bine. Fiul meu este acasă și e foarte bine, alături de femeia pe care o iubește”, ar fi spus fostul monarh de la Londra, potrivit The Untold Story.

Și nu doar regretata regină a ajutat-o pe Camilla să se simtă acceptată așa cum era în Familia Regală, ci și prinții William și Harry, care la vremea respectivă s-au declarat a fi 100% în spatele cuplului, urându-le celor doi „tot norocul din lume”.

Trebuie precizat că, la ceremonia civilă a lui Charles și Camilla, regretata regină Elisabeta a II-a și soțul său, Prințul Philip, nu au putut fi observați nicăieri, aspect ce a stârnit numeroase speculații. Adevăratul motiv pentru care fostul monarh a lipsit de la ceremonie e mai simplu decât ar putea crede unii.

Ca monarh, regretata regină a fost capul Bisericii Angliei. Atât Charles, cât și Camilla fuseseră căsătoriți anterior mariajului lor – și ulterior divorțaseră. Deși recunoaște divorțul ca un eveniment trist, Biserica Angliei nu îl încurajează.

Regretata regină Elisabeta a II-a, ea însăși o credincioasă devotată, nu putea fi văzută punând sub semnul întrebării valorile Bisericii, astfel încât a luat decizia să nu fie prezentă la ceremonia civilă.

Sursă foto: Profimedia

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Rețeta Jasmilei pentru ciocolata Dubai. Care este marele secret
EVZ.ro
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Spynews
UE a dat ordin. Vine pedeapsa pentru România. Românii vor plăti din proprii bani
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI! AU FOST UCIȘI pe LOC
Mediaflux
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ea este tânăra care colecționează păpuși bântuite. Ce experiențe a trăit cu aceste obiecte care pe alții îi înspăimântă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro