Dirijorul român Sergiu Celibidache, interpretat de un actor celebru de la Hollywood. Ce producție apare

Dirijorul român Sergiu Celibidache, interpretat de un actor celebru de la Hollywood. Ce producție apare
Cine o să îl interpreteze pe Sergiu Celibidache într-o producție destinată lui

O nouă producție o să îi bucure enorm pe români! Filmul o să îi fie dedicat chiar dirijorului român Sergiu Celibidache, așa că un actor de la Hollywood extrem de cunoscut a primit onoarea pentru a-l interpreta, făcându-i cunoscută povestea extraordinară pe o scară largă.

Viața lui Sergiu Celibidache, prezentată într-un film

Un film bibliografic, numit ‘The Yellow Tie’, o să prezinte momente inedite din viața dirijorului celebru român. De scenariu s-a ocupat chiar fiul lui Sergiu Celibidache, Serge Ioan Celebidachi, alături de James Oliver, așa că producția o să fie una foarte apreciată de o lume întreagă.

Mai exact, viața lui Sergiu Celibidache o să fie prezentată încă din adolescență, fără a trece peste momentele grele. El a fost alungat din propria casă după ce și-a dorit să își facă o carieră în muzica clasică. A dormit pe străzi, dar talentul său l-a făcut să fie remarcat.

El a reușit să câștige un concurs și să devină cel mai tânăr dirijor al Orchestrei Filarmonicii din Berlin, iar producția arată cum a reușit să persevereze și să ajungă la a dirija peste 400 de concerte, reușitele sale făcându-i fericiți pe românii de pretutindeni.

Ce actor cunoscut la Hollywood o să îl interpreteze pe dirijor

Dirijorul o să fie interpretat de John Malkovich, un actor cunoscut la Hollywood. Acesta o să intre în pielea personajului și o să îl prezinte pe Sergiu Celibidache în momente cruciale pentru cariera sa răsunătoare. Producția o să fie filmată în 2022.

Actorul a jucat în peste 70 de filme, unele fiind nominalizate și la premiile Oscar. Acesta a transmis și un mesaj pentru publicul ce l-a urmărit în fiecare producție de-a lungul anilor, explicând că este onorat pentru că i s-a oferit șansa de a-l juca pe Sergiu Celibidache.

„Sunt încântat și onorat că mi se oferă ocazia de a interpreta rolul dirijorului Sergiu Celibidache.”, a transmis John Malkovich, potrivit Variety.

Sergiu Celibidache, dirijorul care a făcut istorie

Segiu Celibidache a murit pe 14 august 1996, la reședința lui din comuna Neuville-sur-Essone, fiind îngropat la un cimitir micuț din locul respectiv. Acesta a avut un singur fiu, Serge Ioan, cu soția lui, pictorița Ioana, de origine română.

El s-a îndrăgostit de muzică încă de la vârsta de 4 ani, când a început să studieze pianul. La Iași, acesta a învățat matematica, muzica și filosofia, însă a continuat învățătura la București la Paris după despărțirea de familia sa.

Producția o să prezinte momente interesante din viața lui, astfel că toată lumea o să poată să cunoască povestea impresionantă din spatele carierei dirijorului ce a făcut istorie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI