04 mai 2023 | 13:19

Dinu Maxer, despre efectele negative ale divorțului. ”Am mers nu la un psiholog, ci la doi!” Ce spune despre o altă căsătorie? VIDEO EXCLUSIV

Monden
Dinu Maxer, despre efectele negative ale divorțului. ”Am mers nu la un psiholog, ci la doi!” Ce spune despre o altă căsătorie? VIDEO EXCLUSIV
Dinu Maxer, despre efectele negative ale divorțului

Dinu Maxer este un bărbar liber de la finalul lunii martie, de când el și Deea s-au despărțit. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, artistul a povestit că a apelat inclusiv la consiliere psihologică pentru a putea accepta ideea de divorț, decizie care nu a fost a lui, mai ales că ruptura s-a produs după 18 ani de relație, dintre care 14 de mariaj. Deși începuse o relație după divorț cu o tânără, Ada, Dinu Maxer este din nou singur. Despre ultimele schimbări prin care a trecut, cum s-au adaptat cei doi copii, ce spune despre o noua căsătorie, dar și despre colaborarea profesională cu Deea, fosta soție, ne-a oferit detalii exclusive Dinu Maxer.

Dinu Maxer: “Îmi plac brunetele cu ochii căprui, migdalați”

Dinu Maxer este din nou singur, dar este cu zâmbetul pe buze. Artistul a fost prezent, miercuri seară, la avanpremiera filmului Gardienii Galaxiei, din Afi Cotroceni, unde a venit alături de Andrees, fiul lui și al Deei.

  • Cum este noua ta viață? Ai trecut printr-o serie de schimbări în ultima perioadă. Cum ești?

Viața este agitată, ce să fac? Fac față provocărilor, înot, eu sper că nu împotriva curentului și mă simt bine.

  • Care ar fi idealul tău de femeie? Mă gândesc că nu vei sta singur și că ai multe admiratoare.

Da, ca să îți răspund la întrebarea asta, cred că ar trebui să fac o trecere în revistă așa pe repede înainte a importantelor iubiri ale vieții mele și dacă stau bine să mă gândesc cred că am un tipar de femeie. Cred că îmi plac brunetele cu ochii căprui, migdalați și trebuie neapărat să arate foarte bine, să fie așa o miniatură de barbie la corp. Nu de alta dar am 50 de ani și uită-te cum arăt! Ar fi aiurea să fie altfel, nu, partenera mea?

  • Arăți foarte bine. Ce sacrificii faci ca să arăți așa?

Din fericire, cred că am un metabolism foarte bun, adică și la ora 2.00 noaptea dacă mi-e foame, mănânc, dar atenție: puțin și des! Ăsta este secretul! Eu, de pildă, nu mănânc felul întâi și felul doi la o masă. Mănânc un singur fel, aștept 3 ore până mi se face foame, felul doi și tot așa. Bine, îmi permite și programul. Se vor uita oamenii și o să zică: păi sunt la serviciu, nu pot asta! Dar la 3 ore dacă vi se face foame, mai este câte un baton de slăbit, mai poti să iei un măr.

Te-ar putea interesa și: Dinu Maxer, dezvăluiri neaşteptate din relaţia cu Nicoleta Luciu. De asta l-a părăsit, de fapt, bruneta cu cel mai frumos bust din România

Ce spune Dinu Maxer despre o nouă căsătorie

  • Te gândești la un moment dat să te recăsătorești sau când va apărea persoana potrivă nu vei mai face marele pas?

În momentul acesta răspunsul este clar nu. Nu mă gândesc la vreo căsătorie, nu mă gândesc să am alți copii. Am doi copii minunați de care trebuie să ne ocupăm împreună eu cu Deea și e departe de mine gândul acesta.

  • Cum au privit copiii schimbările din viața lor? Băiatul locuiește cu tine, fata stă cu Deea. Și amândoi locuiți în același bloc.

Copiii au dat dovadă de maturitate incredibilă. Trebuie să recunosc că nu mă așteptam să se adapteze atât de repede. Faptul că există multe zile pe săptămână când Maysa vine la mine, o iau de la grădiniță, ne jucăm, la ora 9.00 zice vreau la casa fetelor. Andreas este mare acum, este cu jocurile, are un program prestabilit, face baschet și evident în weekend mai evadează alături de Deea. Se duce la ea mănâncă înainte să plece la școală, deci am reușit să le facem un program cu perioade în care stau și cu mine și cu ea.

Ce spune Dinu Maxer despre disputele cu Deea

  • Vreunul dintre copii a încercat să vă ceară să vă împăcați, să vă mai dați o șansă?

Dimpotrivă! Andreas ne-a spus la sfârșitul relației: “E mai bine așa! Nu vă mai certați atâta!”

  • De la ce porneau neînțelegerile?

Orice! Spune-mi ceva de la care nu putea să pornească. De la îmbrăcămintea copiilor, de la alegerea meniului, orice era subiect. Sau orice putea degenera într-o dispută, nu neapărat ceartă, dar verbală. Iar o dispută verbală pentru un copil poate să fie percepută ca o ceartă.

Dinu Maxer despre colaborarea cu Deea: “Evident este un test, să vedem cum îl trecem”

  • Dar pe plan profesional reușiți să vă coordonați, să fiți pe aceeași lungime de undă?

Da, culmea, pe plan profesional continuăm proiectele împreună și chiar mai avem cereri împreună după divorț. Într-adevăr s-a scris ceva că am fost disperat. A căzut un singur eveniment fiindcă organizatorul era un familist convins și a zis că nu mai vrea.

  • Ai o bilă neagră acum că ai divorțat?

Da, dar celelalte evenimente sunt. Avem numai luna aceasta vreo 4, iar faptul că suntem împreună evident este un test, să vedem cum îl trecem, pentru că sunt primele de când am divorțat. Dar sunt convins că suntem doi artiști maturi. Având în vedere că am acceptat deja acest statut de oameni divorțați, sunt convins că și pe scenă o să ne comportăm ca atare.

  • Dar vă gândiți să fie proiectul acesta împreună, dar fiecare să își facă și ceva separat? Nu știu, în cazul în care nu mai merge formula asta, să fie ceva de rezervă.

Sunt convins că nu o să mai avem duete, sunt convins că o să fie momente în care, s-a și întâmplat, pe 31 martie, eu să mă duc cu festivalul meu de copii tocmai în Brad, județul Hunedoara, iar ea o să rămână undeva în Roșiori pentru o petrecere. Deci sunt momente în care, evident, vom face alegeri diferite.

  • Ce îți mai dorești pe plan profesional?

Pe plan profesional să știi că sunt alături de colegii mei din trupa Axxa pe punctul de a relansa proiectul și muncim mult pentru lucrul acesta, ne străduim, sper să ne și iasă. Culmea este ca în orice proiect întâmpini mici greutăți, iar dacă reușim să le depășim sunt convins că o să fie ceva despre care o să vorbiți.

  • Dar pe plan personal?

Nu am nimic. Pur și simplu sunt tătic și noaptea sunt amator de cluburi și de petreceri, așa că îmi trăiesc altfel viața.

Te-ar putea interesa și: Deea și Dinu Maxer, împreună și după divorț. Câți bani cer la evenimente și condiția impusă pentru cazare EXCLUSIV

Dinu Maxer: “Am apelat nu la un psiholog, ci la doi”

  • Având în vedere schimbările prin care ai trecut, te-ai gândit să mergi și la psiholog înainte să iei decizia sau după?

Am avut o perioadă în care, evident, am apelat nu la un psiholog, ci la doi, fiindcă erau prieteni și mi-au oferit consiliere foarte bună, care m-a făcut să înțeleg anumite lucruri și să trec peste anumite întrebări care, evident, mă opreau și îmi dădeau cu virgulă. Asta înainte să accept divorțul, da.

 

Video: Daniel Bălan

Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro