Dinamo e la pământ. Gică Hagi le-a dat lovitura rivalilor

de: Filon Stan
02 07. 2020

Dinamo s-a împiedicat din nou în fața Viitorului Constanța. Elevii lui Gică Hagi au câștigat în fața câinilor cu scorul de 1-0. Chiar înaintea meciului, peste 100 de suporteri dinamoviști i-au încurajat pe jucători, în fața hotelului, unde au făcut un spectacol pirotehnic de zile mari. Spectacolul din fața hotelului nu s-a regăsit însă și pe teren, unde dinamoviștii au trăit o nouă înfrângere.

Viitorul Constanța a învins Dinamo, joi seara, cu scorul de 1-0

Unicul gol al meciului a fost marcat de Virgil Ghiță, în minutul 17. După victoria din runda a șaptea a play-out-ului Ligii 1, formația antrenată de Gică Hagi este în continuare lider în play-out, cu 34 de puncte, un avantaj de șapte puncte față de FC Voluntari, iar Dinamo rămâne pe ultimul loc, cu 17 puncte.

Dinamo se află într-o situație critică, care pare că se adâncește de la o partidă, la alta. Cu foarte mari probleme financiare, clubul se află pe ultimul loc, cu înfrângeri pe linie în play-out. Schimarea antrenorului se pare că nu a fost de bun augur pentru alb-roșii.

Viitorul Constanța a învins Dinamo, joi seara, cu scorul de 1-0

”Câinii” rămân pe ultimul loc în play-out

De la reluarea Ligii 1, cu Adrian Mihalcea pe banca tehnică, Dinamo a înregistrat două înfrângeri, 1-3 cu Sepsi și 0-1 cu Voluntari, plus cea de joi seara, în fața formației lui Gică Hagi. Dinamo a pierdut și în turul semifinalei din Cupa României, scor 0-3, în fața FCSB.

Cu toate acestea, suporterii nu renunță la echipă. Fanii lui Dinamo au realizat un moment spectaculos, înainte de partida cu Viitorul Constanța, chiar în fața hotelului unde era cazată echipa. Jucătorii lui Dinamo au coborât din hotel și au asistat la momentul realizat de suporterii, care au transmis un mesaj de încurajare: ”Haide, să ne revenim! Nici nu mai contează ce nu ați făcut. Contează mâine și poimâine. Nu sunteți singuri, suntem împreună, noi și voi. Nu suntem aici să vă criticăm”.

Etapa viitoare, Viitorul întâlnește Voluntari, luni, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport, în timp ce echipa lui Adrian Mihalcea va juca la Clinceni, duminică, de la ora 17:00. Ambele partide pot fi urmărite în direct pe Digi Sport 1.