Din ce vor să facă bani gemenii lui Cristi Borcea. Ce meserii au ales

de: Bișinicu Andreea
19 07. 2022

Pentru mai bine de 20 de ani, Mihalea și Cristi Borcea au format unul dintre cele mai unite și mediatizate cupluri ale showbizului românesc. Cei doi au împreună 3 copii, pe Patrick, afaceristul în vîrstă de 24 de ani și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa, în vârstă de 19 ani. Cu ce se ocupă gemenii fostului acționar de la Dinamo.

Ce meserii vor să urmeze gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea

În 2011, Cristi Borcea divorța de Mihaela, prima lui soție, femeia care i-a fost alături mai bine de 2 decenii. Cei doi au împreună trei copii, roadele iubirii lor. Patrick, 24 de ani, este copilul cel mai mare al fostului acționar la Dinamo.

Are 24 de ani și este cunoscut drept un om de afaceri de succes în România. Este implicat în domeniul agriculturii și conduce un pub inaugurat în anul 2017. Deși Patrick duce, deja, numele tatălui său mai departe cu mândrie, puține lucruri se cunosc despre frații lui, gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo.

Copiii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea au 19 ani și sunt studenți. În timp ce Melissa urmează cursurile unei facultăți de arhitectură, Mihai Angelo vrea să urmeze, și el, o carieră în business precum părinții și fratele său mai mare. Mihaela Borcea este extrem de mândră de copiii ei, de care este sigură că vor urma cariere de succes.

„Melissa este pasionată de arhitectură design și urmează o facultate de profil. Coco, bineînțeles, merge și el pe partea de business.

Ar vrea să termine facultatea, mai întâi, și după aceea mai vedem, normal. Sunt foarte mândră de toți cei trei copii ai mei, foarte mândră”, a a precizat fosta parteneră a lui Cristi Borcea, într-un interviu exclusiv pentru click.ro.

Câți copii are Cristi Borcea

Cristi Borcea se poate considera un adevărat Don Juan al României. La 50 de ani, afaceristul este la a treia căsnicie și are nici mai mult, nici mai puțin de 9 copii cu patru femei diferite.

Mihaela Borcea, prima lui soție, i-a dăruit trei copii. Patrick are 24 de ani și este cel mai mare dintre fiii fostului acționar de la Dinamo, după care urmează Melissa și Angelo, prima pereche de gemeni a afaceristului, în vârstă de 19 ani.

În perioada căsniciei cu Mihaela, Cristi Borcea a fost implicat amoros într-o relație cu Simona Voiculescu, femeia care i-a dăruit o fiică pe nume Carolyn. Cu a doua soție, Alina Vidican, Cristi Borcea are încă doi copii, pe Alex și Gloria.

Cristi Borcea este căsătorit, în prezent, cu fostul topmodel Valentina Pelinel, alături de care are încă trei copii, pe Milan și gemenele Maria Indira și Maria Raisa.