Dilema lui Mirel Rădoi după victoria din Islanda. Trebuie să decidă rapid ce face

Dilema lui Mirel Rădoi după victoria din Islanda. Trebuie să decidă rapid ce face
Dilema lui Mirel Radoi dupa victoria din Islanda. Trebuie sa decida rapid ce face

După ce echipa națională de fotbal a României a câștigat meciul cu Islanda cu scorul de 2-0 și a reușit să reintre în calculele pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022, selecționerul Mirel Rădoi pare să fie într-o mare dilemă. Ce decizie importantă trebuie să facă fostul mare fotbalist.

Ce trebuie să facă Mirel Rădoi acum, după victoria României contra Islandei

Mirel Rădoi are motive să fie bucuros. Echipa națională de fotbal a României s-a impus cu un scor de 2-0 în partida cu jucătorii Islandei, confruntare care a avut loc miercuri, 2 septembrie.

Dennis Man și Nicușor Stanciu au fost starurile meciului, fotbaliștii reușind să marcheze două goluri extraordinare în poarta adversarului, în minutele 47 și 83.

Cu toate acestea, Mirel Rădoi a avut parte de momente dificile în a doua jumătate a meciului, când Denis Alibec a fost scos de urgență de pe teren. În minutul 73 al partidei fotbalistul a acuzat dureri musculare la coapsa stângă, motiv pentru care selecționerul l-a înlocuit cu Jovan Markovic, atacantul Universității Craiova.

În cadrul unei conferințe de presă, Mirel Rădoi a mărturisit că se confruntă cu o mare dilemă privind meciul viitor cu Liechtenstein. Selecționerul nu știe cum să facă pentru a ocupa poziția de atacant în partida următoare, deoarece ambii jucători ofensivi au întâmpinat probleme.

„Pare a fi destul de grav la Alibec, din ce ne-au spus el și doctorul. Rămâne Markovic, dar și el, fiind un jucător foarte tânăr, acuză o stare de oboseală.

Va trebui să găsim soluții în acea zonă. Să vedem dacă putem apela la Markovic sau să jucăm cu un vârf fals”, a declarat selecționerul echipei naționale de fotbal a României Mirel Rădoi.

Cum l-a lăudat Ilie Dumitrescu pe jucătorul Dennis Man

Invitat în cadrul emisiunii Digi Sport Special, fostul mare internațional Ilie Dumitrescu a comentat partida dintre România și Islanda. Fostul mare fotbalist este de părere că Dennis Man, autorul primului gol din meciul de miercuri, a avut un rol important în echipă.

Ilie Dumitrescu a pus accent nu doar pe golul marcat în minutul 47, ci și de rolul lui Man în apărare, unde a coborât des pentru a-l dubla pe jucătorul Andrei Rațiu.

„L-a ajutat foarte mult Dennis Man pe Rațiu, Man joacă un fotbal total. Noi am început foarte bine repriza a doua. Stanciu a accelerat foarte bine, Cicâldău activ, Man a apărut foarte bine la finalizare. Denis Alibec a jucat bine, păcat că s-a accidentat, pentru că știa să joace foarte bine și cu spatele la poartă”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit jurnaliștilor de la Digi Sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI