Digi | RCS-RDS te face să renunți la Orange, Vodafone sau Telekom. Nici 10 lei nu dai și ai tot ce îți dorești

Digi | RCS-RDS te face să renunți la Orange, Vodafone sau Telekom. Nici 10 lei nu dai și ai tot ce îți dorești
Consecințe în cazul neplății facturilor RCS- RDS pe perioada situației de urgență.

Digi | RCS-RDS vine cu o ofertă care efectiv te face să renunți la Orange, Vodafone sau Telekom! Gigantul din telecomunicații are o ofertă de numai 2 euro/lună pentru un abonament de telefonie mobilă!

RCS-RDS te face să renunți la Orange, Vodafone sau Telekom cu un abonament de nici 10 lei pe lună

Cu nici 10 lei pe lună, beneficiile sunt mult peste orice altă ofertă de acest tip! Cei care aleg Digi Mobil Optim 2 au minute nelimitate către rețeaua fixă și mobilă Digi, 200 de minute naționale și internaționale, net nelimitat în rețeaua 4G. În plus, te poți loga cu numărul de telefon direct în aplicația Digi Online.

Gigantul din telecomunicații nu se oprește aici cu avantajele oferite clienților, ci plusează și la capitolul viteză de internet! Pentru nici 10 lei pe lună, clienții RCS-RDS mai beneficiază de date mobile în rețeaua 5G de până la 80 GB/lună (față de 50 GB/lună în prezent) la viteză normală.

RCS-RDS te face să renunți la Orange, Vodafone sau Telekom cu un abonament de nici 10 lei pe lună

Abonații mai benefiază și de viteze în rețeaua 4G: 100 Mbps download și 10 Mbps upload viteză maximă estimată în rețeaua 4G (2600 Mhz banda 38 – TDD). Cei care aleg abonamentul de la Digi, pot încărca și descărca fotografii și filmulețe de pe Internet la viteze foarte bune.

Vor primi 75 Mbps download și 21 Mbps upload viteză maximă estimată în rețeaua 4G (2100 Mhz banda 1 – FDD) și viteze în rețeaua 3G: 15 Mbps download și 4,6 Mbps upload viteză maximă, estimată în rețeaua 3G (900 MHz, 2100 MHz).

În plus, după consumarea minutelor incluse, abonații vor plăti doar 0.006 euro/minut – către rețeaua naționala fixă și 0.012 euro/minut – către rețeaua națională mobilă. Dacă cumva aceștia vor dori mai mult internet, atunci pot adăuga oricând extraopțiunea Date Extra 30GB și beneficiezi lunar de incă 30 GB în 4G, din care 10 GB în 3G cu doar 2,38 euro lunar, TVA inclus.

Digi Communications a realizat în al treilea trimestru al anului 2019 venituri totale de 299,41 milioane de euro, în creștere cu 10,9% față de intervalul 1 iulie – 30 septembrie, când s-au situat la 269,9 milioane euro. Totodată, compania a raport un profit net de 20,8 milioane de euro, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2018, când înregistra un profit de 8 milioane de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI