Digi | RCS-RDS, anunțul care îi vizează pe toți utilizatorii. Ce pot face acum abonații prin WhatsApp

Digi | RCS-RDS, anunțul care îi vizează pe toți utilizatorii. Ce pot face acum abonații prin WhatsApp
Digi RCS RDS a căutat mereu să găsească soluții cât mai eficiente și fiabile pentru utlizatorii săi. Ca urmare compania nu ezită să folosească eficient cele mai moderne și facile siteme de comunicare pentru a ușura atât comunicarea dar și de a servi eficient alte servicii către clienții săi.

Digi RCS RDS are acum opțiunea să poți primi factura direct pe WhatsApp și tot ce trebuie să faci e să vrei. Și să ai WhatsApp, evident. Dacă ai cont pe aplicația WhatsApp cu numărul de telefon pe care l-ai dat către Digi pentru contact și informării, poți primi factura direct acolo.

Ca să faci acest lucru, adaugă în lista de contacte numărul 0316300505. În momentul emiterii facturii, vei primi în contul de WhatsApp un mesaj de înștiințare. Pentru a putea vizualiza PDF factura Digi RCS RDS, va trebui să introduci textul „FACTURA”. Astfel, înştiinţarea prin WhatsApp a fost activată.

În ceea ce privește activarea, vei primi un mesaj în care ești întrebat dacă vrei să primești factura pe Whatsapp. Dacă răspunzi cu „da”, ai scăpat de toate bătăile de cap. Primești factura direct în chat=ul aplicației. Și, evident, le poți găsi acolo pe cele precedente, pe măsură ce le primești.

Digi, Orange, Vodafone și Telekom, amendați: ce probleme au avut acum?

Toți operatorii din România, de la Digi RCS RDS până la Orange, Telekom sau Vodafone, au fost amendați de ANCOM. Autoritatea a stabilit că au de plătit 1,61 milioane de lei. Și asta pentru că, în ciuda promisiunilor, nu și-ar fi îndeplinit obligațiile de acoperire cu servicii de voce a unor zone locuite.

Cristin Popa, director executiv ANCOM, a spus că amenda către operatori vine ca urmare a măsurătorilor făcute de Autoritate. Conform acestuia, Vodafone Romqnia era la 97,,76%. Orange  acoperea cu servicii de voce mobilă un procent de 97,81% din totalul populației, în timp ce Digi | RCS-RDS și Telekom erau la , 95,42% respectiv  96,53%.

Ce amenzi a dat ANCOM? Telekom: 700.000 de lei, Orange: 50.000 de lei, Vodafone: 60.000 de lei și Digi | RCS-RDS: 800.000 de lei.

Pentru mai multe detalii poți citi articolul integral, AICI!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI