Digi a mărit prețurile: surpriza de pe factură de care trebuie să știi

Autor: Andrei Simion - 11:53, 04 mart. 2019

Digi a venit cu o surpriză tare neplăcută. Când o să vezi factura pe martie, o să înțelegi și de ce. De luna aceasta, grupul Digi | RCS-RDS aplică alte tarife.

Grupul Digi | RCS-RDS a intrat în primăvară cu prețuri mai mari. Factura pe martie o să fie prima pe care o să vezi costul mai ridicat.

Digi a spus încă din ianuarie că va trece la noul plan tarifar din cauza „taxei pe lăcomie”. Ba chiar încă din ianuarie grupul Digi | RCS-RDS a contestat ordonanța de urgență pentru „taxa pe lăcomie”. Aceasta afectează toți operatorii de telefonie, televiziune și internet din România. Digi | RCS-RDS consideră suprataxarea lipsită de temei și critică acuzațiile nefondate ale Guvernului.

Dacă ești abonat Digi | RCS-RDS, atunci plătești mai mult de la 1 martie 2019.

Cu cât a crescut prețul la serviciile grupului Digi | RCS-RDS

Digi TV cablu analogic costă 26 de lei, Digi TV cablu digital ajunge la 30 de lei, iar digital special costă 31 de lei. Digi TV Satelit Popular costă 17 lei, abonamentul baza ajunge la 25 de lei și baza special la 26 de lei.

Extraopțiunile digi cablu și satelit vor crește și ele. Pentru canalul Film Now trebuie să dai trei lei, pentru HBO 13 lei pe lună, pentru canalele pentru adulți un leu și pentru MaxPack vei da 15 lei.

De asemenea, Digi 4K pe cablu va costa cinci lei, iar pachetul Maghiar pe satelit va costa un leu.

Cât plătești în plus pentru internet de la Digi | RCS-RDS

Digi are un plan tarifar nou și pentru internet. Cel mai ieftin abonament de internet al Digi \ RCS-RDS, Fiberlink 100, costă 28 lei. Fiberlink 300 te costă 30 lei, pentru Fiberlink 500 trebuie să dai 35 lei și pentru Fiberlink 1000 te costă 40 lei. Chiria routerului gigabit ajunge cinci lei, iar a routerului non-gigabit e de trei lei.

Digi Mobil are de ceva timp prețurile noi. Astfel, abonamentele de telefonie mobilă cu valoare zero (asociat/share) au trecut la Optim 2 care costă doi euro, Digi Mobil Optim 3 costă trei euro și Digi Mobil Optim 5 e cinci euro.

Digi Optim Nelimitat are prețurile: – cinci euro cu un abonament, patru euro cu două abonamente, 3,5 euro cu trei abonamente sau trei euro cu patru abonamente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI