Digi cu oferta „Dumnezeu pe Pământ”: prețuri extraordinare la Huawei, Samsung, iPhone

Digi cu oferta „Dumnezeu pe Pământ”: prețuri extraordinare la Huawei, Samsung, iPhone
FOTO Digital Trends

Digi Mobil are o ofertă excelentă pentru începutul de an. Dai câteva sute de lei, doar, și iei niște mega telefoane – Samsung, Huawei, iPhone și nu numai.

Digi Mobil vinde de ceva timp telefoane în rate, dar opțiunea era cu ING Bank. Mai nou, există și altă entitate de creditare, iar prețurile sunt aceleași. Astfel, poți să iei cu zero avans tot felul de modele bune pe care să le folosești.

Digi Mobil vinde aceste telefoane cu diverse tipuri de abonamente. Optim Nelimitat costă cinci euro pe lună și ai tot felul de opțiuni nelimitate: apeluri în țară, apeluri internaționale în rețele fixe și vreo 3.000 de minute pe mobil, dar și net nelimitat în 4G. Digi Mobil oferă opțiune de plată în rate și prin UniCredit Consumer Financing.

Oferta Digi Mobil e disponibilă pe site-ul operatorului. Înainte de asta, ar trebui să știi ce presupune creditarea prin UniCredit.

„La alegerea Creditării la FIX în orice punct de vânzare Digi Mobil din ţară, clienţii noştri pot beneficia de un credit avantajos cu zero dobândă şi zero comision pentru orice telefon din ofertă, pentru produse de până la 4.500 de lei”, a explicat Septimiu Postelnicu, vicepreşedinte executiv al diviziei de retail la UniCredit Bank.

Dacă vrei telefoane bune la preț mic de la Digi Mobil, prin UniCredit IFN, trebuie să știi că ai DAE 0% – adică zero dobândă și comisioane, iar valoarea creditului poate fi între 300 – 4.500 lei. Perioada de finanțare e de 24 luni.

Trebuie să ai între 18 și 70 de ani și minimum șase luni vechime totală în muncă din care minimum trei luni vechime la actualul angajator. Venitul minim trebuie să fie de 450 lei.

De exemplu: un iPhone Xs de 64 GB costă 1.939 lei (avans) și 165 de lei pe lună. Un Galaxy Note 9 de la Samsung e 303 lei la avans și 166,5 lei pe lună. Și un Huawei Mate 20 Pro e cu avans de 615 lei și rată de 166 lei pe lună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI