Dificultăți pentru Pavel Bartoș la filmările Masked Singer. Vedeta PRO TV a spus adevărul

Dificultăți pentru Pavel Bartoș la filmările Masked Singer. Vedeta PRO TV a spus adevărul
Dificultăți pentru Pavel Bartoș la filmările Masked Singer. Vedeta PRO TV a spus adevărul

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. El participă acum la filmările Masked Singer.

Dificultăți pentru Pavel Bartoș la filmările Masked Singer

Pavel Bartoș are acasă o familie superbă, iar recent el a dezvăluit că micuța Sofia ar vrea să devină actriță, în timp ce fiica cea mare ar vrea să devină avocat.

Cele trei sunt entuziasmate să își vadă tatăl în acțiune la Masked Singer, din toamnă.

”Mă întreabă cum e la filmările pentru Masked Singer, însă cu rigorile astea nu au voie să vină aici, pentru că nu e ca la orice tip de live.

Ele așteaptă să vadă showul din toamnă. Viața m-a învățat să mă nasc să fiu pregătit. Va întra în clasa a-I-a, are 7 ani (n.r. Sofia).

Rita, cea mijlocie, este clasa a VII-a, ea este cu desenul, vrea să se facă arhitect, să dea la arhitectură. Cea mare, Eva, intră într-a XII-a, ar vrea să dea la Drept sau mai vedem”, a spus Bartoș pentru Click.

Se pare că Sofia vrea să o ia pe urmele mamei sale și să devină actriță.

”Cred că cea mică, Sofia. Într-un fel mă bucur că nu le-am impus ceva, au opțiuni și ele vor alege, la vârsta la care trebuie, ce vor să facă cu viața lor”., a mai spus el.

Soția lui Pavel Bartoș, studentă la Medicină în anul II

De altfel, soția prezentatorului tv și-a luat inima în dinți și a pornit pe calea împlinirii visului său. Ea este studentă în anul doi la Medicină și vrea să fie medic pediatru.

„Ea a avut o pasiune mai veche, pentru că tatăl ei a fost doctor. Este studentă în anul doi la Medicină, e cea mai bună din anul ei.

Ea vrea să fie medic pediatru, dar la finalul facultății nu știi cum se vor schimba lucrurile. Este de admirat, știi cât e de învățat? Acolo dai examene în fiecare săptămână. Îi place, e hăruită. Cred că asta a fost să fie. E de admirat la ea că nu a renunțat niciodată la visul ăsta.

A renunțat la cariera de actriță pentru că i-a plăcut să fie mamă, și asta e de admirat. I-am și zis: «acum hai, vino cu carnetul de note să văd».

Și am văzut note de 10, «pe tine te duc la cofetărie». Când a intrat în anul I de facultate am zis: «spune-mi și mie când e prima ședință cu părinții, ca să știu să mă duc, să văd ce rechizite îți cumpăr».

Este enorm de învățat, eu am crezut că înveți în sesiune, dar aici înveți zi de zi”, a spus Pavel Bartoș în cadrul unui podcast.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI