Diferenţa uriaşă de vârstă dintre Petre Roman şi soţia sa. Câţi ani are Silvia Chifiriuc, de fapt

de: Andrei Simion
24 08. 2023

În urmă cu 16 ani, celebrul fost premier Petre Roman, avea să divorțeze de Mioara Roman, motivul fiind mai tânăra sa parteneră, Silvia Chifiriuc. Sunt căsătoriți de 14 ani, dar sunt puțin cei care știu care este diferenţa uriaşă de vârstă dintre Petre Roman şi soţia sa, și câţi ani are Silvia Chifiriuc, de fapt.

Silvia Chifiruc, relațiile cu bărbați mai în vârstă

Cu mult timp înainte de a-l cunoaște pe celebrul Petre Roman în 2007, nu era o persoană extrem de cunoscutăp opiniei publice. Dar, conform informațiilor vremii, actuala soție a fostului premier, nu era la prima sa relație cu un bărbat mult mai în vârstă.

Vezi și: Unde vor petrece Petre Roman și Silvia Chifiriuc sărbătorile de iarnă. „Eu mă voi ocupa de tot!”

Una dintre relațiile pe atunci tinerei Silvia Chifiriuc, fusese cu un bărbat cu nu mai puțin de 47 de ani diferență. La acel moment solista avea doar 20 de ani, iar Gabriel Raica, un redactor muzical, aavând la acel moment aproximativ 40 de ani.

O relație cu un bărbat cu 47 de ani mai mare

Dar, relația nu a durat foarte mult, ulterior apărând în viața tinerei aspirante un alt bărbat, un medic italian, în vârstă de 70 de ani, pe numele său Giuseppe Madia, iar Slivia Chifiriuc avea 23 de ani, stând împreună aproape 12 ani.

”Povestea de dragoste dintre speranța muzicii ușoare de la malul marii, Silvia Chifiriuc, și medicul italian Giuseppe Madia a debutat la sfârșitul anului 1995, la Constanța.

Ea avea 23 de ani, el 70. Pensionar bogat, cu casă arătoasă în însorita Italie, lui Giuseppe nu i-a fost prea greu să i-o sufle pe tânără lui Gabriel Raica, un redactor muzical de vreo 38-39 de ani, de la postul Radio Vacanța, cu care Silvia conviețuia de cinci ani!

(…) Așa s-au scurs aproape 12 ani, iar italianul suflase de multișor în lumânările tortului de 80 de ani. Silvia, ajunsă la 35 de ani, a hotărât că e momentul să pună capăt relației”, scria la cel moment publicația Averea.

Giuseppe Madia, bărbatul cu 47 de ani mai mare

Diferenţa uriaşă de vârstă dintre Petre Roman şi soţia sa

La 35 de ani, după despărțirea de Giuseppe Madia, în 2007, avea să-l cunoască pe Petre Roman, acesta având la acl moment 61 de ani.

Vezi și: Cum arată Silvia Chifiriuc la trup, de fapt. Petre Roman este un norocos

Conform datelor oficiale, Silviua Chifiriuc se năștea în anul 1972, la 29 octombrie, iar fostul premier, pe data de 22 iulie 1946. Așadar, diferenţa uriaşă de vârstă dintre Petre Roman şi soţia sa este de 27 de ani.

Petre Roman și Silvia Chifiriuc

Mai sunt aproximativ două luni până când Silvia Chifiriuc va împlini frumoasa vârstă de 50 de ani.

Vezi și: Silvia Chifiriuc, ipostază incredibilă. Soția lui Petre Roman a pozat așa pentru fani FOTO

Relația sa cu Petre Roman este în continuare una extrem de solidă, după 14 ani de mariaj.