24 aug. 2021 | 23:38

Cum arată Silvia Chifiriuc la trup, de fapt. Petre Roman este un norocos

Monden
Cum arată Silvia Chifiriuc la trup, de fapt. Petre Roman este un norocos
Cum arata Silvia Chifiriuc la trup, de fapt. Petre Roman este un norocos

Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, arată incredibil, la cei 48 de ani! Artista și-a surprins fanii cu o ipostază incendiară, care îi dezvăluie trupul bine întreținut la sala de sport. Nici nu ai crede că se apropie de vârsta de 50 de ani, la ce siluetă de invidiat are.

Silvia Chifiriuc și-a etalat trupul sculptat în sala de fitness

Pentru nimeni nu este un secret faptul că Silvia Chifiriuc arată senzațional la aproape 50 de ani, vârstă pe care nu și-o arată deloc. Din contră, pare o adolescentă care are grijă de corpul ei prin alimentație și multe ore petrecute în sala de forță.

Soția fostului premier al României, Petre Roman, și-a surprins fanii din mediu online cu ultima postare din vacanță. Silvia Chifiriuc a petrecut momente memorabile în Grecia, mai exact în Golful Saronic. Alături i-a fost familia, cu care s-a bucurat de plajă, mult soare și de mare. La cei 48 de ani, cântăreața are o siluetă de invidiat! Poate defila oricând pe un podium de modă, deoarece are ce arăta, deși a născut un copil și mai are puțin și schimbă prefixul.

Soția lui Petre Roman a postat imagini „cuminți”

Silvia Chifiriuc a ales să posteze imagini „cuminți”, nu în costum de baie pe rețelele de socializare. Dintr-o poză pusă de vedetă în social media, în care este îmbrăcată într-o ținută sport lejeră, formată din fustă scurtă și bustieră, se poate observa cu ochiul liber că soția lui Petre Roman ar face invidioasă orice domnișoară. Are un trup sculptat în sala de fitness și un abdomen tonifiat.

De altfel, pe pagina personală de Instagram, Chifiriuc a pus doar o singură fotografie în care apare alături de fiul ei și al lui Petre Roman, Petrus. Într-un cadru de poveste, Silvia și băiatul ei s-au bucurat de zile însorite și de plajă.

Petre Roman și Silvia Chifiriuc formează un cuplu de foarte mulți ani. După 11 ani de căsătorie, iubirea dintre ei este mult mai puternică.

“Te iubesc cu aceeași pasiune și dorință, iubirea mea! La mulți ani”, a scris cântăreața pe 22 iulie, pe pagina sa de Facebook, atunci când soțul ei, Petre Roman, a împlinit vârsta de 75 de ani.

Relația dintre Silvia și Petre a fost, mulți ani, una dintre cele mai controversate din showbiz-ul românesc. Nu doar diferența de vârstă de 26 de ani dintre cei doi a fost motiv de bârfă, ci și faptul că frumoasa brunetă este motivul pentru care Petre Roman s-a despărțit de prima lui soție, Mioara Roman, femeia alături de care și-a petrecut aproape trei decenii din viață.

„L-am cunoscut pe Petre în aer. Întâmplarea a făcut să avem locuri în acelaşi avion. Era o cursă Milano – Bucureşti. Petre, care avea locul de lângă el liber, m-a rugat să stau acolo şi astfel am făcut cunoştinţă. Şi am tot stat de vorbă până la aterizare. Apoi, am menţinut legătura şi, după o vreme, a venit şi ziua când el a decis să închidă uşa trecutului şi să deschidă, alături de mine, uşa unui viitor nou, împreună“, povestea frumoasa Silvia Chifiriuc, în urmă cu ceva timp.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
Capital.ro
Patru zodii vor avea noroc la bani înainte de Paște | Se îmbogățesc rapid, iar oportunitățile apar de nicăieri
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro