Diferența între ei este de 56 de ani, dar pretind că s-au căsătorit din dragoste: cum arată ”tânărul” cuplu

Se întâmplă mai des decât ai crede ca un bărbat în vârstă să se căsătorească cu o tânără care i-ar putea fi fiică. În cazul celor doi de mai jos, femeia de 27 de ani i-ar putea fi nepoată.

Aceasta este o poveste de dragoste neobișnuită, între o tânără de 27 de ani și un bărbat în vârstă de 83 de ani. El este un faimos shaman din regiunea Central Java a Indoneziei. Din câte se pare, bărbatul a vrăjitor pe femeie, iar vestea căsătoriei dintre ei a făcut înconjurul lumii.

Deși ai crede că în anumite țări astfel de relații ar putea ține de niște înțelegeri arhaice sau tradiții ciudate, se pare că nu este cazul celor doi. Chiar dacă nu ai crede din expresia ei din poze, ea pretinde că s-a măritat din dragoste. Aparent, s-a îndrăgostit la prima vedere.

Numele ei este Nuraeni, iar el este Sudirgo. Și-au oficializat relația în luna iulie a acestui an. S-au întâlnit pentru prima oară când părinții ei au însoțit-o în casa faimosului shaman din localitatea Desa Jatilaba pentru a cere un sfat bătrânului. Din acel moment, a fost convinsă că s-a îndrăgostit de bărbatul cu opt nepoți și a tot căutat scuze să-i calce din nou pragul, la scurt timp după prima vizită.

Partea fascinantă este că bărbatul a fost cel mai lucid din relație și a afirmat că nu și-a pus pus în niciun moment problema unei relații amoroase cu tânăra de 27 de ani, din cauza vârstei sale avansate. După o perioadă însă, sentimele dintre cei doi au evoluat, iar el a cerut-o de soție. Ea a acceptat, până și părinții ei au fost de acord. Copii lui au avut însă nevoie de mai multă luptă de convingere. Nu de alta, dar erau curioși de ce nu și-a găsit un bărbat mai apropiat de vârsta ei. În final, au cedat când au văzut că sentimentele ei sunt autentice.

Nuraeni-Surdigo-696x364

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI