Dieta recomandată de Mihaela Bilic după Paște. Cum slăbești cu bani foarte puțini
Foarte multă lume se confruntă cu lupta pierderii kilogramelor în plus. Indiferent că vrei să slăbești după sărbători sau pentru a te pregăti de sezonul costumelor de baie, românii apelează la tot felul de trucuri pentru a scădea în greutate. Ce dietă îți recomandă nutriționistul Mihaela Bilic.
Ce presupune dieta săracului, regimul care te ajută să topești 30 kg în 6 luni
Dieta omului sărac este ușor de ținut și nu necesită eforturi supraomenești pentru a putea fi pusă în aplicare. Mai mult de atât, costă doar câțiva lei pe zi și presupune să consumi aceeași mâncare zilnic, de maxim 2 ori pe zi, timp de șase luni.
Potrivit nutriționistului, vei pierde 30 de kilograme în jumătate de an, dacă vei respecta indicațiile dietei respective. Tot ce trebuie să faci este să consumi o cafea cu lapte la micul dejun, iar apoi, în restul zilei, să mănânci cel mult două porții de ciorbă sau supă.
Nutriționistul sfătuiește oamenii să recurgă la acest regim, înainte de a opta pentru operația de gastric sleeve. Această dietă face minuni.
„Eu zic că slăbești, în șase luni de zile eu cred că slăbești, nu știu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceți să faceți facila operație de tăiere de intestine, faceți această experiență voi pentru voi.
Încercați cu două ciorbe pe zi și dimineața, nu știu, o cafea cu lapte, și veți slăbi mai mult de 30 de kilograme în șase luni. În trei luni de zile, în 100 de zile, cu două ciorbe pe zi se slăbește nu știu între 20 și 30 de kilograme.”, a explicat nutriționistul Mihaela Bilic.
Ceapa și usturoiul te ajută să slăbești
Mai mult de atât, există două legume care nu trebuie să lipsească de pe masa fiecăruia. Usturoiul și ceapa sunt alimentele care îți aduc silueta perfectă. Ajută la digestie, te fac să slăbești și ușurează procesul de detoxifiere al organismului.
„În meniul de Paște trebuie să includeți stufatul, acea tocană pe bază de ceapă și usturoi verde. E momentul din an în care e bine să consumăm verdețuri din belșug, pe post de alimente, nu de condimente!
Dacă digestia ne permite și cei din jur nu protestează, n-ar fi rău să mâncăm mai des și ceapă și usturoi. Ele conțin compușii cu sulf care se activează în ficat și îl detoxifică.
La nivelul sistemului cardiovascular fluidizează sângele, scad tensiunea arterială, nivelul de colesterol și, implicit, riscul de boli cardiovascular. Dintotdeauna usturoiul a fost considerat un antibiotic natural, alicina din structura lui acționează pe bacteriile și ciupercile nocive pentru organism.
Echilibrează flora intestinală și bucală (are efect bactericid pentru candida). Mai puțin cunoscut este faptul că usturoiul determină eliberarea de oxid nitric, aceeași moleculă miraculoasă prezentă în pastilele ce cresc potența masculină.”, a declarat Mihaela Bilic, potrivit stiripesurse.ro.