Dieta lui Chef Florin Dumitrescu. Slăbești imediat dacă urmezi pașii

de: Saleh Adina
19 02. 2021

Chef Florin Dumitrescu a pierdut lupta cu kilogramele așa că vedeta tv a recurs la o dietă care a funcționat și în trecut, în cazul său. Cu acest regim poți slăbi imediat, doar urmând niște reguli simple.

Regimul lui Chef Florin Dumitrescu

Chef Dimitrescu a mai avut în trecut probleme cu greutatea, iar atunci a recurs la o dietă fenomenala cu ajutorul careie a reușit sa slăbească foarte repede. Deși, atunci a reușit sa ajunga la greutatea dorita, acum, se pare ca iar a pierdut lupta cu kilogramele. Din acest motiv a fost nevoit sa apeleze, iar la regimul care i-a fost de folos cândva.

După izolarea impusa în contextul pandemiei, Chef Florin Dumitrescu ajunsese la 90 de kilograme. Acest lucru nu a fost pe placul său, așa ca a recurs din nou, la dietă.

‘Toată perioada asta de pandemie și multă muncă m-a făcut să ajung din nou la vreo 90 și ceva de kilograme și mă bate gândul foarte serios să mă reapuc de dieta mea cu varză. Este o idee! Nu am mult, 91 de kilograme, dar văd că soția depune efort când mă îmbrățișează și atunci…’, a spus Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram.

Chef Florin Dumitrescu a vorbit despre ce înseamnă această dietă, după ce a încercat-o prima dată. Astfe ca, regimul constă în trei alimente de bază. Timp de trei zile a mâncat doar varză crudă, urmând ca în celelalte trei zile să consume orez fiert, iar apoi să încheie cu trei zile în care să mănânce doar piept de pui la grătar. În a 10-a zi a dietei trebuie să consumi legume la grătar sau proaspete.

‘În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui’, spunea Florin Dumitrescu în urmă cu ceva timp.

A dat jos 10 kilograme într-o lună

Îndragitul Chef a ales această dietă drastică, dar în prealabil el s-a pregătit psihic timp de doua luni. Așa a reușit sa slăbească 10 kilograme într-o o lună de zile. Primele trei zile a mâncat doar varză, următoarele trei zile orez fiert, apoi alte trei zile doar piept de pui la grătar. Din ziua a zecea până în cea de-a treizecea zi a consumat legume.

‘Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli. Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată. În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui.

Celebrul Chef a ales și să-si schimbe obiceiurile alimentare. Daca înainte punea preț doar pe gultul preparatelor, acum alege calitatea acestora.

Mă simţeam slăbit şi nu mă mai odihneam suficient din cauza durerilor de stomac. Înainte, mâncam zilnic o friptură şi fiecare masă se termina cu un desert savuros. Grăsimile, prăjelile, zahărul… erau la ordinea zilei. Eram interesat mai mult de gust decât de orice altceva, dar acum e diferit. Mi-am dat seama că această alegere nu mă va ajuta doar la slăbit, ci şi pe mine, ca stare de spirit. Am făcut-o pentru sănătate‘, a relatat Florin Dumitrescu, conform viva.ro