Diana Șoșoacă, revoltată de închiderea sălilor de fitness: „Dacă vreau să trag de fiare, de ce nu mi se permite?”

de: Ana Chivu
30 03. 2021

Diana Șoșoacă este revoltată din cauza deciziei autorităților de a închide sălile de fitness. Fosta membră a formațiunii AUR este furioasă din cauza restricțiilor din contextul pandemic.

Diana Șoșoacă iese din nou la atac. Aceasta este revoltată de închiderea sălilor de fitness

Senatoarea Diana Șoșoacă a declarat că o deranjează foarte tare faptul că autoritățile au decis să închidă sălile de fitness. Acest lucru a fost supărător pentru mulți români, dar inclusiv în special și sportivii de performanță au continuat să se mențină în formă în aer liber, astfel nefiind extrem de deranjați de acest detaliu.

„Dacă eu vreau să mă duc să trag de fiare, de ce nu mi se permite să am sală de fitness deschisă 24 din 24?”, se întreabă Diana Șoșoacă, într-un live transmis pe Facebook, în care poartă o conversație cu Luis Lazarus.

Fosta membră a partidului AUR a mărturisit că ar face schimbări drastice în acest sector, astfel ar aduce în prim-plan un orar de 24 din 24 pentru sălile de sport, la fel cum se întâmplă în Statele Unite ale Americii.

Aceasta s-a dat drept exemplu și a mărturisit că este un caz deosebit pentru că lucrează în unele zile și 20 de ore din 24, iar deseori ar vrea ca după program să facă mișcare măcar câteva zeci de minute, lucru care nu este posibil într-un astfel de cadru, dar mereu va rămâne valabilă opțiunea sportului într-un spațiu intim, acasă.

„Bravo, București! Ieșiți din case”

„Eu aș ține ca în SUA, unde sunt săli de fitness care merg 24 din 24. Sunt oameni care termină job-ul pe la ora 00.00 și au alt regim, evident. De exemplu, eu! Eu muncesc și 20 de ore din 24. Dacă eu termin de muncă la ora 00.00 și vreau să mă duc să trag de fiare, să mă dezmorțesc că nu mai pot de dureri de coloană, de ce nu mi se permite să am sala de fitness deschisă 24 din 24?

De ce nu se permite piscinelor să funcționeze în acest regim, în condițiile în care sportul întărește sistemul. Nu puteți fi opriți să mergeți pe stradă, să vă deplasați între localități în niciun interval orar. Arestul la domiciliu nu poate fi instituit decât de o instanță de judecată, nu de Arafat!

Luis Lazarus și cu mine ne-am plimbat prin București dupa ora interzisă. Erau doar prostituate, cativa polițiști și jandarmi. Spitale goale, ambulanțe în repaos! Nimeni în București. Ulterior, după ce le-am arătat oamenilor că pot ieși, au ieșit și oamenii din București! Bravo, București! Ieșiți din case!”
Diana Șoșoacă (Sursa: facebook.com – Live)