18 dec. 2021 | 11:40

Soțul Dianei Șoșoacă, dat în judecată la locul de muncă. Suma jenantă pentru care s-a deschis proces

Monden
Soțul Dianei Șoșoacă, dat în judecată la locul de muncă. Suma jenantă pentru care s-a deschis proces
Pe numele lui Șoșoacă două dosare penale

Deși vorbim de Silvestru Șoșoacă, motivul pentru care acesta a fost dat în judecată este unul hilar. Soțul Dianei Șoșoacă a fost dat în judecată de compania angajatoare pentru însușirea unor bani necuveniți. Sume exorbitantă se ridică la valoarea de 86 de lei.

Silvestru Șoșoacă se judecă pentru 86 de lei

Magistraților bucureșteni, de-a lungul anilor, le-au ajuns în instanță tot felul de cazuri ciudate. Dar cel în cauză, în care Silvestru Șoșoacă este implicat, este de-a dreptul hilar. În reclamația depusă de compania la care soțul Dianei Șoșoacă a lucrat se precizează că acesta ar fi obținut fără drept anumite sume de bani. Banii erau în contul concediului de odihnă aferent și pentru o așa-zisă primă de vacanță.

Chemat în instanță, Silvestru Șoșoacă a dovedit că, în fapt, ar mai avea de încasat bani de la companie, și în niciun caz că ar fi dator. Mai mult de-atât, Silvestru Șoșoacă a aflat și care este suma pentru care a fost dat în judecată.

Suma se ridică la fabuloasa sumă de 86 de lei. Compania Oltchim, că despre ea este vorba, nu a avut câștig de cauză în instanță. Magistrații au dat o decizie în favoarea reclamatului, dar și obligația companiei de a plăti sumele datorate pentru concediu dar și cheltuielile de judecată.

„Admite acţiunea. Obligă pârâta la plata către reclamant a sumei de 978 lei reprezentând contravaloarea concediului de odihnă, a primei de vacanţă, încasată necuvenit, în anul 2018, pentru perioada nelucrată, a contribuţiilor, precum si contravaloarea echipamentului de lucru si protecţie. Admite in parte, cererea reconvenţională.

Obligă reclamantul la plata către pârât a sumei de 1064 lei reprezentând sumă înscrisă în tabelul definitiv al creanţelor. Suma va fi actualizată cu indicele de inflaţie si dobânda legală, începând cu data scadenţei si până la data plăţii efective. Dispune compensarea obligaţiilor părţilor, urmând ca reclamanta să achite diferenţa cuvenit pârâtului reclamant, în urma actualizării sumei de 1064 lei. Cu apel, în termen de 10 zile de la comunicare, ce se va depune la sediul Tribunalului Vâlcea”, a fost decizia instanței, care a rămas definitivă.

Pe numele lui Șoșoacă două dosare penale

În acest caz a avut câștig de cauză, conform SpyNews. Dar, în cele două dosare penale demarate de Parchetul General, s-ar putea ca Silvestru Șoșoacă să nu mai fie la fel de norocos.

După scandalul de la finele săptămânii trecute, în care Diana Șoșoacă și soțul acesteia au sechestrat echipa de filmare de la RAI, Parchetul General a anunțat demararea celor două dosare penale pe numele lui Silvestru Șoșoacă.

Acesta este acuzat de ultraj și de lovire, iar al doilea dosar, cel pentru sechestrare este și pe numele senatorului Diana Șoșoacă. Săptămâna aceasta, cei doi au fost la Parchet. Cei doi au răspuns întrebărilor procurorilor de caz, urmând să se ia o decizie de trimitere sau nu în instanța de judecată.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Noua autostradă din România. Data la care va fi dată în folosință
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro