Diana Șoșoacă l-a desființat pe George Simion. E uluitor de ce l-a acuzat, nimeni nu credea asta

de: Alexandra Chivu
21 02. 2021

Diana Șoșoacă a fost printre mineri ieri, la protestul desfășurat de aceștia în Valea Jiului, la Lupeni. Fosta senatoare AUR a avut grijă ca în cadrul discursului ținut în fața mulțimii să strecoare și câteva ”săgeți” către George Simion, șeful partidului AUR. Avocata i-a adus acuzații grave.

Revoltă în Valea Jiului s-a rostogolit în altă direcție cu Diana Șoșoacă printre mineri. Avocata l-a adus în discuție pe George Simion, căruia i-a făcut acuzații grave

„Știți cât se plătește că să arate un mare șef de partid din care am ieșit eu la o televiziune, că să pară el mai cu moț decât mine? 50.000 de euro pe luna! Că să înțelegeți de unde vine toată denigrarea lui Sosoaca (…) Am primit telefoane, să nu te duci în Valea Jiului, te vor omorî în bătaie, te vor scuipă. Zeci de telefoane, de unde dracu știau că sunt în drum spre voi Întoarce-te, te vor omorî”, a susținut Diana Șoșoacă.

„De 31 de ani România este condusă din afară. Problema minerilor din România are soluții, de 4 ani se încearcă, s-ar putea da drumul la toate minele din România și ați putea avea circa 4.000 euro pe luna, că în Germania. Germania deschide toate minele, iar noi le închidem. În Germania, un miner ia trei-patru mii de euro pe luna, iar aici ne batem joc cu 500 de euro pe luna? Fasciștii sunt la putere în România.

„Nici turcii, nici tătarii nu ne-au prăduit cum ne-au prăduit politicienii”

N-o să vedeți demisii, nu dau doi bani pe oameni, pe țară, pe popor. Dacă otelariile ar fi românești ați trăi în puf și voi și familiile voastre. Există soluții. Știți cine mai trebuia să fie aici? Președintele! Înainte era românii lui Ioha, acum suntem oha! Unde-i SMURD-ul lui Arafat, trebuia să fie aici.

Nici dracu nu-l da jos de acolo, are un tupeu inimaginabil. Este unul dintre criminalii din România. Nici turcii, nici tătarii nu ne-au prăduit cum ne-au prăduit politicienii. Nu în pușcării ar trebui să sfârșească, ci la canal”, a strigat aceasta în față minerilor.

Protestele minerilor continuă. Oamenii refuză să iasă din subteran pentru că nu și-au primit salariile

Continuă protestele și în acest moment în Valea Jiului. Oamenii s-au adunat în fața minei din 17 februarie, unde stau pentru a-și cere drepturile. Spun că muncesc foarte greu și au salarii mici, pe care nu și le-au primit la timp, că trăiesc cu greu de pe o zi pe alta și așteaptă că cineva să le rezolve problema. Oamenii sunt hotărâți să nu-și reia munca și să blocheze întreaga activitate până când nu vor primi un răspuns care să-i ajute să meargă mai departe.