Diana Șoșoacă, exclusă din AUR. Decizia momentului în România, motivul este incredibil

Diana Șoșoacă, exclusă din AUR. Decizia momentului în România, motivul este incredibil
Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR. Motivul

Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR. „Un senator al României nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe Facebook”, a explicat Dan Tănasă pentru Antena 3. 

Diana Șoșoacă a fost exlusă din AUR

Hotărârea ca Diana Șoșoacă să fie exclusă din AUR a aparținut lui Claudiu Tîrziu și lui Sorin Lavric, în urmă cu puțin timp, pentru pozițiile adoptate de senator în interiorul grupului politic din care făcea parte, dar și în exteriorul acestuia. Informația a fost confirmată de deputatul AUR Dan Tănasă.

Conform unor surse din cadrul AUR, citate de G4Media, unul dintre motive a fost inclusiv participarea senatoarei, vineri seară, la o petrecere aniversară organizată într-un local unde nu era respectată distanțarea socială. Invitații se strângeau în brațe și cântau în același timp la un singur microfon.

Tănasă: „I s-a comunicat în repetate rânduri că trebuie să respecte un anumit statut”

„Din păcate, vă confirm această informaţie. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Şoşoacă nu a înţeles care sunt regulile jocului în momentul în care eşti demnitar al statului român şi este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului. Domnul Tîrziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Şoşoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Şoşoacă înţeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei.

Un senator al României nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe Facebook. S-au strâns mai multe lucruri. E o decizie luată la capătul unui lung şir de întâmplări în care a transmis că nu e dispusă să respecte cadrul statutar al partidului şi reguli pe care trebuie să le respecte orice demnitar al statului român”, a declarat Dan Tănasă.

În ceea ce privește reacția Dianei Șoșoacă la auzul veștii, Tănasă a spus: „Nu ştiu care este reacţia domniei sale, dar doamna Şoşoacă ştie foarte bine, i s-a comunicat în repetate rânduri că trebuie să respecte un anumit statut, şi statutul de membru al Alianţei pentru Unirea Românilor şi statutul de demnitar al statului român, iar dânsa a fost în permanenţă extrem de refractară la sugestiile care i s-au făcut”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI