Raed Arafat, umilit fără milă de Diana Șoșoacă: ”Are o problemă gravă. Este o bucurie a domnului Arafat de a vedea cum suferă oamenii”

Raed Arafat, umilit fără milă de Diana Șoșoacă: ”Are o problemă gravă. Este o bucurie a domnului Arafat de a vedea cum suferă oamenii”
Diana Șoșoacă, umilință extremă pentru Raed Arafat

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, lansează un nou atac către Raed Arafat, odată cu revenirea elevilor la școală. Aceasta îl acuză pe șeful DSU de agresiune împotriva copiilor, atacându-l fără milă pentru restricțiile mult prea dure pe care le impune.

„Copiii din România sunt abuzați”

Diana Șoșoacă este cunoscută pentru susținerea mișcării „anti-botniță”, iar această nemulțumire provocată de restricțiile anti-Covid-19 este cu atât mai mare atunci când se aplică în rândul copiilor. Pentru că de ieri a început școala, iar o mare parte din elevi sunt obligați să poarte măștile sanitare, Diana Șoșoacă a avut o nouă manifestare violentă îndreptată către Raed Arafat.

Aceasta l-a acuzat pe șeful DSU că are o plăcere aparte să vadă oamenii, în special copiii, chinuindu-se. Pentru ca lovitura să fie și mai mare, reprezentanta partidului AUR a făcut referire la viața privată a medicului, atacându-l într-o manieră agresivă și mult prea personală.

„Domnul Arafat are o problemă gravă. Conform tuturor studiilor psihologice, abuzatul devine abuzator. Ştim unde a copilărit domnul Arafat. Altă explicaţie nu există. Copiii din România sunt abuzaţi de această persoană de un an şi ceva.

De ce în alte ţări copiii nu sunt obligaţi să poarte măşti în clase, ci doar atunci când ies pe hol? În alte ţări, copiii nu fac sport cu masca pe gură, în România fac. Nu trebuie să fi absolvit Medicina să-ţi dai seama că atunci când ai mască pe gură nu poţi face efort„, a precizat Diana Şoşoacă în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la RomaniaTV.

Ce le recomandă Diana Șoșoacă părinților

Diana Șoșoacă trage un semnal de alarmă pentru părinții din România, sfătuindu-i să facă toate acțiunile necesare pentru a împiedica testarea elevilor în școli, fără acordul acestora. Avocata dă exemplul altor țări în care regulile anti-Covid-9 nu seamănă cu cele impuse de autoritățile din România.

„Cum e posibil ca în Franţa masca să fie obligatorie pentru copiii de peste 11 ani, în celelalte ţări copiii să stea fără măşti la ore? Eu cred că la noi este vorba despre o bucurie a domnului Arafat de a vedea cum suferă oamenii, în speţă copiii.

Le recomand părinţilor să depună notificare la şcoală, la inspectoratul şcolar, să nu semneze nimic. Nimeni nu are dreptul să atingă un fir de păr din capul copilului fără acordul părintelui. Sunt filmuleţe pe net în care se arată cum copiii sunt abuzaţi fizic de testări”, atrage atenţia avocata Şoşoacă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI