Diana Șoșoacă, declarații de ultimă oră despre vaccinarea anti-covid-19 a copiilor. Ce despăgubiri va cere

Diana Șoșoacă, declarații de ultimă oră despre vaccinarea anti-covid-19 a copiilor. Ce despăgubiri va cere
Diana Șoșoacă, declarații de ultimă oră despre vaccinarea anti-covid-19 a copiilor. Ce despăgubiri va cere

Diana Șoșoacă a răbufnit din nou și a mărturisit, fără rețineri, că se opune vaccinării copiilor împotriva coronavirusului. Senatoarea este decisă să ceară despăgubiri de cinci milioane de euro în caz de deces, după imunizarea cu oricare dintre vaccinurile existente acum pe piață.

Diana Șoșoacă nu este de acord cu imunizarea copiilor și a transmis un mesaj dur lui Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19.

Diana Șoșoacă, reacție dură despre vaccinarea anti-covid-19 a copiilor

„Cu acest vaccin niciodată. Şi vă spun şi de ce: domnul colonel Gheorghiţă mă întreb cum a ajuns colonel la 30 de ani, când alţii au ieşit la pensie şi nu sunt colonei, dar o să aflu când o să ajung să conduc România.

Nu are cunoştinţă despre ceea ce se întâmplă în Parlamentul European. Eu am dat publicităţii o înregistrare pe care mi-a dat-o doamna europarlamentar Maria Grapini când chiar dânsa a adresat o interpelare preşedintelui Comisiei de Sănătate din Parlamentul European, raportat la vaccinare şi la acel carnet.

Ce spune preşedintele Comisiei: nu poate exista un paşaport de vaccinare întrucât la acest moment nu avem nicio dată ştiinţitifică şi nu există certitudinea eficienţei vaccinului anti-COVID al niciunuia. Nici în acest moment nu ştim dacă vaccinarea duce la întruperea transmiterii COVID”, a spus Şoşoacă, la România TV.

Diana Şoşoacă nu a avut rețineri să-l atace pe Valeriu Gheorghiţă, acuzându-l că împrăștie informații false în mediul public.

„Şi atunci cum vii tu, colonule Gheorghiţă, şi să spui că acest vaccin este eficient şi este sigur? În condiţiile în care nici măcar Parlamentul European nu poate spune acest lucru şi nu poate fi de acord. O pune pe seama tinereţii, dar această incompetenţă şi transmiterea de informaţii false, ceea ce înseamnă o infracţiune din Codul Penal. Se pedepseşte cu închisoarea”, a mai spus Șoșoacă.