Diana Șoșoacă, batjocorită după ce a spălat o mașină de poliție: „Aveți mărunt sau o plătiți în natură?” VIDEO

Diana Șoșoacă, batjocorită după ce a spălat o mașină de poliție: „Aveți mărunt sau o plătiți în natură?
Diana Șoșoacă, în parcarea unei benzinării

Diana Șoșoacă este iar protagonista unui scandal, după ce a fost surprinsă într-o parcare în timp ce spală cu mare îndemânare o mașină de poliție. În urmă cu puțin timp, reprezentanții Sindacatului Europol au publicat imaginile pe o rețea de socializare, având în dreptul materialului video o descriere care a stârnit imaginația multor români.

Diana Șoșoacă s-a făcut din nou de râs în fața românilor

Diana Șoșoacă este prima senatoare surprinsă în timp ce spală o mașină de poliție. Nu știm exact care este scopul acestei acțiuni, însă reprezentanții Sindicatului Europol nu au ratat ocazia să ofere publicului imagini demne de amuzament, dar și de revoltă, având în vedere poziția pe care senatoarea o are în Parlament.

Deși este cunoscută pentru noncoformismul său, Diana Șoșoacă nu încetează să-i surpindă pe românii de pretutindeni, unii admirând-o pentru curajul său, iar alții, deopotrivă, criticând-o pentru exemplul negativ pe care îl oferă românilor.

Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL este o organizație sindicală formată în cadrul Ministerului Afacerilor Interne pentru apărarea drepturilor fundamentale și profesionale ale polițiștilor. Reprezentanții organizației postează deseori noutăți ce au în prim plan polițiștii din România, iar de această dată, Diana Șoșoacă a fost o prezență remarcabilă printre oamenii legii.

Amuzați de ipostaza în care s-a pus singură, reprezentanții Europolului au distribuit pe pagina de Facebook filmulețul în care senatoarea spală mașina unui echipaj de poliție, apaent murdară, parcată lângă o benzinărie.

Postarea pare să-i fie adresată ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, care este întrebat despre modul în care dorește să o răsplătească pe Diana Șoșoacă pentru serviciul oferit Poliției Române: „Domnu’ Bode, aveți mărunt sau îi plătiți în natură?!”, a fost mesajul care a însoțit videoclipul.

Mesajele transmise de români după apariția imaginilor

Postarea a devenit virală în scurt timp, mulți români lăsând în dreptul materialului video mai multe comentarii, majoritatea dintre ele având o notă critică și ironică.

„ Mai bine făcea Arafat geamanduri cu chipul ei, căci sigur nu se mai apropia nimeni”, „Circ ieftin. Și ne mai mirăm de ce o ducem așa de bine!”, „Aveți ce ați votat”, „Eu zic să se lase de politică și sa se reprofileze”, „Asta sigur e rudă cu Floricica dansatoarea, prea seamănă la caracter”, sunt doar câteva dintre acestea.

Acesta nu este singurul moment care o pune pe Diana Șoșoacă într-o lumină mai puțin bună. În cursul zilei de marți, senatoarea a încins în curtea unei benzinării din țară o horă de zile mari, împreună cu deputatul Mihai Lasca, avocatul Dan Chitic și Luis Lazarus. Aceștia s-au alăturat protestatarilor din mai multe orașe ale României, care au reclamat prețurile prea mari ale carburanților.

Cu această ocazie, Diana Șoșoacă a lansat o invitație la proteste, îndemnându-i pe oameni să blocheze benzinăriile.
„Ieșiți în toate orașele, blocați toate benzinăriile!” , le transmite senatoarea românilor.

Vezi imaginile care au devenit virale instant: