Diana Șoșoacă a ieșit în stradă. Cât va costa vaccinul în România: planul anunțat de senatoare

Diana Șoșoacă a ieșit în stradă. Cât va costa vaccinul în România: planul anunțat de senatoare
Diana Sosoaca a iesit in strada (sursa foto - inquam photos)

 Scandal în centrul Capitalei. Diana Șoșoacă a ieșit, furioasă, la Arcul de Triumf din București. Senatorul AUR face apel la populația țării să iasă la protest. Cât va costa vaccinul în România: planul anunțat de senatoare. 

Diana Șoșoacă a ieșit în stradă

O nouă zi, un nou scandal în care este implicată Diana Șoșoacă. Fostul senator AUR le-a cerut românilor să iasă în stradă pentru a protesta împotriva noilor restricții care vor fi puse în vigoare în contextul valului al treilea al pandemiei de coronavirus. Celebra avocată susține că este obligatoriu ca cetățenii României să iasă în stradă pentru „a vă apăra libertatea.” Senatorul AUR lansează acuzații dure la adresa autorităților, pe care îi numește „complici la crima împotriva poporului român”.

„Este obligatoriu să ieșiți în stradă pentru că trebuie să vă apărați libertatea. Nu-i lăsați pe acești criminali să vă distrugă tinerețea. Polițiștii sunt complici la crima împotriva poporului român. Poporul român se va scula și vă va pedepsi. Peste un an sau doi ne vor obliga să cumpărăm vaccinul care va costa 1.500 de lei. Ăsta e adevărul care vi se ascunde. Peste tot în lume, milioane de oameni ies în stradă.

Useriștii aduc globalismul în România, iar PNL și UDMR îi susțin. Genocid. Cer PÎCCJ să inițieze un control la toate spitalele, solicit exumarea tuturor morților de covid, efectuarea de necropii și deschiderea dosarelor penalelor împotriva lui Klaus Iohannis și Raed Arafat”, a declarat Diana Șoșoacă potrivit realitatea.net.

Scandal între Diana Șoșoacă și George Simion

După ce a fost exclusă din Alianța AUR, avocata Diana Șoșoacă a făcut acuzații la adresa liderilor alianței, Claudiu Târziu și Geoerge Simion. Asta nu este tot. Așa cum era de așteptat, liderul George Simion este indignat de comportamentul controversatei avocate, din cauza declarațiilor sale dure la adresa partidului care a propulsat-o pe scena politică.

„Au fost o serie de conflicte, ziua și conflictul cu această doamnă. Nu poți să faci o construcție în acest fel. Eu i-am luat apărarea doamnei, dar a declarat imediat după acest tărăboi că ea a plecat din partid. Bun, crede că o să facă echipă cu Ninel Peia și cu Francisc Tobă, căruia noi nu i-am aprobat mandatul”, declara George Simion, acum ceva timp.

Diana Șoșoacă este conștientă de notorietatea pe care a dobândit-o în contextul pandemic traversat de țara noastră:

„Eu trebuie să mă înscriu în toate partidele, că toate mă vor. E pe principiul dacă ea nu ne vrea, noi o vrem. Deocamdată mi-e bine independentă și cred că am reușit să schimb multe lucruri singură. PSD trebuie să treacă prin schimbări majore, să renunțe la baronii locali, să își facă curat în partid cu cei condamnați penal, cei care și-au bătut joc de țară.

Și mai am o pretenție de la PSD, având în vedere că au avut majoritate și au susținut Guvernul PNL abuziv și a susținut acele legi abominabile, le solicit să iasă public și să își recunoască vina, să își asume ce s-a întâmplat de un an de zile în România, inclusiv morți din spitale. În aceste condiții putem vorbi cât de cât de un partid curat”, a spus Diana Șoșoacă, miercuri, la Parlament, potrivit Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI