Diana Șoșoacă i-a pus gând rău lui Klaus Iohannis. Ce plan a pus la cale împotriva președintelui

Diana Șoșoacă i-a pus gând rău lui Klaus Iohannis. Ce plan a pus la cale împotriva președintelui
Diana Șoșoacă, despre planurile împotriva lui Klaus Iohannis

În cursul zilei de duminică, mai mulți senatori s-au prezentat la Parlament pentru a îndeplini formalitățile legale care să le permită să-și preia mandatul de parlamentari. Printre aceștia s-au aflat nume sonore pe scena politică, printre care, Gabriela Firea, senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, Florin Cîțu și Marcel Vela. Cea care a atras din nou atenția tuturor a fost senatoarea AUR, recunoscută ca fiind pro mișcarea anti-mască.

Diana Șoșoacă dorește să răzbune cetățenii neîndreptățiți de legi

Făcându-și din nou apariția fără mască, Diana Șoșoacă a dezvăluit care sunt planurile legistlative pe care aceasta le are de îndeplinit. Senatoarea Alinaței pentru Unirea Românilor dorește, în primul rând, să anuleze toate amenzile date în starea de alertă și de urgență, iar mai apoi, dorește suspendarea din funcție a Președintelui României.

“Va trebui să solicităm să se anuleze toate amenzile date în starea de alertă şi în starea de urgenţă, o amnistie, aşa se va merge, deja lucrez la ea şi, evident, suspendarea preşedintelui Iohannis. (…) Vom cere şi abrogarea legilor 136/2020 şi 55/2020.

În fiecare an am avut epidemii, a fost şi pandemie de gripă aviară, de gripă porcină, de ebola. Întotdeauna în România a existat un cadru legislativ care a permis luarea de măsuri. S-a mers întotdeauna pe ordine de ministru, există legislaţie specifică pentru epidemie şi pandemie“, a precizat aceasta în Parlament.

Diana Șoșoacă a dat din nou curs discuțiilor privind nerespectarea regulilor de siguranță împotriva COVID-19. Aceasta s-a prezentat fără mască, deși în încăpere existau mai multe persoane. Pentru a-și motiva gestul, Diana Șoșoacă a explicat din nou că există un motiv medical pentru care nu poate purta mască, ea având o adeverință care să ateste acest lucru.

Ministrul de Interne, adevărul despre interacțiunea cu AUR

Marcel Vela, prezent și el la Parlament, a explicat că este pregătit să servească în slujba statului, pentru a lupta pentru binele cetățenilor.

„Planurile pentru noul mandat sunt la fel ca şi cele din primul mandat, acelea de a fi în slujba şi în serviciul cetăţenilor care m-au trimis în Senat şi sper, la fel ca şi în primul mandat, să fac lucruri bune în folosul românilor”, a declarat acesta, potrivit hotnews.ro.

Întrebat de modul în care crede că va colabora cu colegii din partidul AUR, acesta a evitat să intre în polemici, transmițând că există bunăvoință pentru ca lucrurile să decurgă în favoarea poporului.

“Toţi senatorii sunt trimişi aici de către cetăţeni, în consecinţă o să am o colaborare, o să am o relaţie civilizată, cordială, astfel încât tot ceea ce facem noi ca şi Senat, ca şi Parlament, să fie în folosul românilor. Nu cred că trebuie să pornim de la început cu prejudecăţi sau cu lucruri care ne-ar pune în vreo relaţie antagonică, contradictorie, relaţie care ar duce până la urmă la blocarea Parlamentului”, a mai adăugat Marcel Vela.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI