Diana și surioara ei au fost salvate din „Casa Groazei”! Ajunseseră să mănânce bucăți din perete din cauza foamei

Diana și surioara ei au fost salvate din

Publicația britanică Daily Mail a transmis cazul cutremurător a două surori, care au fost de curând salvate de autorități dintr-un loc supranumit, în mod înfiorător, Casa Groazei. Fetițele neglijate au fost preluate de către o echipă de salvatori și duse în grija asistenților maternali. Se pare că micuțele au fost supuse la un astfel de tratament inuman chiar de către mama lor, o tânără de 25 de ani.

Diana și surioara ei au fost salvate din Casa Groazei! Fetițele mâncau bucăți din perete de foame

Cazul șocant s-a petrecut recent, în Ucraina. Cei care au sunat de urgență la poliție pentru a raporta totul au fost vecinii femeii de 25 de ani, care locuia alături de fiicele sale și cu partenerul său de viață, în respectiva casă. Diana și Anya, în vârstă de cinci, respectiv un an, cosumau adesea spuma cu care erau izolați pereții sau bucați de var, pentru a nu muri de foame. Copilele au fost salvate, iar pe numele mamei lor cel mai sigur va fi deschis un dosar penal. Ancheta din Casa Groazei este în plină desfășurare și fetițele au fost preluate pe data de 21 noiembrie a acestui an. Vecina îngrijorată care a alertat poliția a oferit și alte detalii tulburătoare.

Diana și surioara ei au fost salvate din Casa Groazei! Ajunseseră să mănânce bucăți din perete din cauza foamei
Diana și Anya, două surori din Ucraina, au fost salvate din locuința în care ajunseseră să mănânce bucăți de perete, de foame

„Tânăra femeie și iubitul ei se certau și se băteau adesea unul cu celălalt. Urlau în mod constant la copiii lor și nu aveau grijă de ei. Fetele erau mereu lăsate murdare și neglijate. Din apartamentul lor venea adesea o duhoare oribilă”, a dezvăluit o vecină.

Diana și Anya au fost preluate de autorități din locuința lor și duse la spital. S-a constatat că micuțele fuseseră malnutrite, primind un diagnositc în acest sens, dar și că fuseseră infestate cu păduchi. „Tapet, păr și alte obiecte. Mâncau orice găseau în apartament. Am fost șocați să vedem cum săreau pe mâncare și mâncau în grabă”, a susținut medicul pediatru Liya Segeda.