05 sept. 2019 | 12:03

Descoperirea șocantă în casa groazei din Caracal, care a ieșit acum la iveală. “Printre oase, am numărat 42 de nasturi de blugi”

Știri generale
Descoperirea șocantă în casa groazei din Caracal, care a ieșit acum la iveală. “Printre oase, am numărat 42 de nasturi de blugi”
Descoperire șocantă în Casa Groazei! 42 de nasturi de la pantaloni au fost găsiți

Gheorghe Dincă a făcut lucruri pe care nimeni nu le-ar fi bănuit, cu mult mai grave decât s-a arătat până acum și decât s-ar fi gândit cetățenii. Descoperiri șocante ies la iveală la mai bine de o lună de la apelul disperat al Alexandrei care a fost lăsată să moară în frică. Cum s-au găsit cei 42 de nasturi de blugi, unde se aflau și ce presupuneri aduc specialiștii?

Cazul Caracal continuă să șocheze! Au fost găsiți 42 de blugi de nasturi

Cea mai departe de realitate explicație a celor 42 de nasturi găsiți în casa groazei ar fi că Dincă era un colecționar pe cinste, ar fi plăcut să fie așa. Din păcate, ipoteza principală este una prea dureroasă. Psihologul criminalist Tudorel Butoi a susținut, în cursul zilei de miercuri, în cadrul emisiunii „Marius Tucă show”, că a identificat nu mai puțin de 42 de nasturi de blugi în fotografiile efectuate la oasele găsite în cenușa din casa groazei. Este de-a dreptul dureros primul gând al tuturor venit în minte după aflarea veștii.

Psihologul criminalist a mai susținut și că este convins de faptul că Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu nu au fost aduse la locuința lui Gheorghe Dincă pentru a fi omorâte, ci pentru a fi folosite drept jucării sexuale. De asemenea, acesta a mai subliniat și că are alte informații potrivit cărora Dincă ar mai fi violat alte fete cu vârste de sub 15 ani. Chiar familiile victimelor au făcut sesizări nenumărate după agresiunile comise.

42 de nasturi găsiți în casa groazei din Caracal. Ce spun specialiștii?

42 de nasturi găsiți în casa groazei din Caracal. Ce spun specialiștii?

Există și alte victime!

„Sunt 4 – 5 fetiţe sub 15 ani. E altă speţă. O familie dintre ei, de pe acolo, vine şi îi spune lui Dincă: <Vezi că noi avem treabă la câmp, ţi-o las şi eu pe asta mică pe-aci printre fiare, pe unde repari tu>. Nu au apucat ăia să ajungă în câmp şi a violat fata. Informaţia clară. Dintr-o familie de romi (e fata – n.r.). Vom vedea ce s-a întâmplat. Ele au mărturisit aceste fapte la parchet şi vom vedea care e soarta lor acum”
Tudorel Butoi