Diana Sar, apariție horror la un eveniment monden. S-a dezbrăcat, și-a pus lentile de contact, dar actrița din Vlad nu s-a oprit aici

de: Madalina Moraru
11 12. 2019

Diana Sar a avut o apariție cât se poate de horror, la un eveniment monden. Vedeta din serialul Vlad nu s-a oprit doar la detaliile din machiajul feței, pentru că a optat pentru o transformare totală. Imaginile au fost catalogate drept șocante de către fanii actriței, care au asaltat-o pe protagonista serialului de la PRO TV cu zeci de comentarii și întrebări.

Diana Sar, apariție horror la un eveniment monden

Diana Sar a renunțat la look-ul de până acum și a optat pentru o apariție horror

Mulți dintre prietenii virtuali ai vedetei nu au crezut, inițial, că în imagini este chiar Diana Sar. Însă, aceasta a confirmat că în spatele machiajului și a foarte multe ore de muncă, pentru a obține asemenea detalii grafice, a stat chiar ea. Tânăra actriță și-a pus lentile de contact, a rămas pe jumătate topless și la nivelul bustului dezgolit a ales să „poarte” machiaj prostetic. Ceea ce înseamnă că pentru apariția ei horror, Diana Sar s-a lăsat ascunsă în spatele personajului său întunecat, pe care l-a prezentat tuturor la gala Elle Style Awards 2019. A ales să își închidă și nuanța părului, devenind brunetă, dar și să renunțe la celebrii săi cârlionți, așa cum a obișnuit pe toată lumea odată cu interpretarea Roxanei, din serialul Vlad.

Diana Sar a fost de nerecunoscut și le-a oferit fanilor săi o foarte mare surpriză și pe Instagram. Apariția sa a fost pe cât se poate de comentată și mulți au remarcat-o sau au întors privirea după vedeta de la PRO TV, pentru a se asigura că au văzut bine cum arată. Manechinul a șocat la evenimentul monden la care a participat, acolo unde tematica a fost inspirată din zona dark punk. Pentru personajul ei de la această gală, care a avut loc cu o seară în urmă, Diana Sar le-a mărturisit internauților că a folosit elemente similare cu ale cântărețului american Marilyn Manson. S-ar părea că pentru machiajul prostetic, pe care l-a purtat la nivelul bustului, dar pentru cel al feței, Dianei i-ar fi fost necesare aproximativ trei ore, cât au durat pregătirile.