Diana Dumitrescu a oferit detalii surprinzătoare despre botezul fiului său. Cine vor fi nașii micuțului Carol

de: Madalina Moraru
02 10. 2019

Diana Dumitrescu a oferit detalii despre botezul fiului. Se pare că fericita perioadă pe care proaspăta mămică o traversează și-a pus amprenta asupra a tot ceea ce face. Vedeta a născut un băiețel cu aproape o lună în urmă.

Diana Dumitrescu, detalii surprinzătoare despre botezul fiului

Diana Dumitrescu s-a refăcut după naștere și a dat detalii surprinzătoare despre botezul micuțului său. În urmă cu câteva zile, vedeta a împlinit și frumoasa vârstă de 36 de ani. Momentul a fost celebrat într-un cadru restrâns. Evenimentul pe care blondina pare să îl aștepte cu mare emoție este creștinarea fiului ei.

Bebelușul său, Carol Anton, pare să îi fi completat viața Dianei Dumitrescu. E mai plină de energie ca oricând și radiază de fericire. Aceasta a dat mai multe detalii despre botez într-o emisiune mondenă.

„O să fie ceva foarte intim şi abia aştept să îl botez. Naşii vor fi un prieten foarte bun al lui Alin şi sora lui Alin, ei doi vor fi nașii. Nu sunt un cuplu. În general se alege când sunt cupluri, dar nu e cazul”, a spus Diana Dumitrescu la Antena Stars.

Vedeta a mai explica și de ce și-a numit bebelușul Anton. Diana s-a rugat foarte mult pentru a rămâne însărcinată la Sfântul Anton.

„Carol a fost numele ales de Alin. Este un nume puternic și a fost regele României, cel mai iubit rege al României, cel care a iubit cel mai mult România și a zis că este un nume de rege”, a mai completat blondina.

Diana Dumitrescu a împlinit 36 de ani

De când a devenit mămică, fosta prezentatoare TV se ocupă în special de bebelușul ei. Se pare că într-o ipostază similară a prins-o și ziua ei de naștere. Și-a sărbătorit aniversarea cu numărul 36 pe data de 30 septembrie din acest an.

„36. Așa m-a prins 12 noaptea, după o oră și ceva de alăptat, obosită, aproape epuizată, în halat și nearanjată, dar fericită. Familia mea prinde încet, încet contur și, deși abia ne obișnuim cu micul omuleț din casă noastră, suntem fericiți. Sunt fericită! Am primit de la Dumnezeu cel mai frumos cadou pe care un om și-l poate dori: un copil frumos și sănătos, un soț iubitor și grijuliu, o familie minunată! Mulțumesc tuturor prietenilor mei pentru gândurile bune și mesajele haioase! 36, dă-mi tot ce ai tu mai bun”, a fost mesajul postat de Diana Dumitrescu pe Instagram.