Diana Belbiță, de nerecunoscut înainte de meciul carierei. Cum arată acum fosta concurentă de la Exatlon

Diana Belbiță a slăbit 12 kilograme pentru a putea lupta în cușca UFC

Diana Belbiță luptă pentru prima dată în cușca UFC, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Boston, împotriva englezoaicei Molly McCann. Fosta concurentă de la Exatlon a fost nevoită să slăbească 12 kilograme într-o perioadă foarte scurtă de timp. Prințesa Războinică a dezvăluit că a depus un efort uriaș pentru a slăbi 3 kilograme cu doar o zi înainte de proba cântarului.

Diana Belbiță a slăbit 12 kilograme pentru a putea lupta în cușca UFC

Fosta concurentă de la Exatlon a lăsat în urmă experiența din Republica Dominicană și a revenit la antrenamente. În ultima perioadă s-a pregătit intens pentru meciul care va avea loc la Boston, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu Molly CcCann, în cușca UFC. Nu i-a fost deloc ușor, întrucât între timp a participat la emisiunea Ferma – Un nou început, de la Pro TV, unde nu s-a putut antrena și a mai luat în greutate.

Diana Belbiță a trebuit să dea jos 12 kilograme într-un timp foarte scurt. Cu o zi înainte de proba cântarului, Prințesa Războinică mai trebuia să slăbeascî 3 kilograme, astfel că a recurs la o metodă foarte dură. A intrat într-un dispozitiv care produce căldură foarte mare și ajută la arderea grăsimii.

„Da, ştiu, pare amuzant prima dată când vezi aceste fotografii. Dar ştii câtă suferinţă se ascunde în spatele zâmbetului ăla fals de pe faţa mea? Ştii ce înseamnă să simţi că îţi arde corpul şi totuşi să stai şi să aştepţi? Ştii ce înseamnă să slăbeşti 12 kilograme, iar pe ultimele trei să le dai jos în ultima seară înainte de a te urca pe cântar?

Dar ştii ce e şi mai greu în toată treaba asta? Aşteptarea… După ce ai făcut tot procesul, cel mai greu e să aştepţi o noapte întreagă în starea asta. Să nu poţi dormi pentru că gura îţi e uscată, tot corpul îţi e uscat şi simţi că te sufoci. Nu mai ai energie nici să respiri. Numeri minut cu minut la ceas şi pare că timpul trece tot mai greu”, a declarat Diana Belbiță pentru Telekom Sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI