Câștigătorul Ferma 2019, despre adevărata relație cu Diana Belbiță. ”Mă bucur că am întâlnit-o!”

Autor: Chivu Ana - 17:26, 03 iun. 2019
Marius Crăciun, dezvăluiri despre relația cu Diana Belbiță

Câștigătorul Ferma 2019, Marius Crăciun, a făcut mărturisiri despre relația pe care o are cu Diana Belbiță. Cei doi au fost unul din cuplurile mult discutate din competiție, alături de Brigitte Sfăt și Florin Pastramă.

Câștigătorul Ferma, despre relația cu Diana Belbiță

Marius Crăciun și Diana Belbiță au fost rapid luați în vizor de fanii emisiunii pentru felul în care se priveau. Cei doi au avut o conexiune aparte, fapt ce l-au recunoscut cei doi și la finele concursului. Luptătoarea de MMA, întrebată de o potențială relație de iubire cu fostul concurent de la Ninja Warrior, nu a devăluit pre multe preferând să rămână extrem de discretă. Plecarea Dianei în Canada i-a lăsat pe mulți cu semne de întrebare cu privire la povestea celor doi. Marius Crăciun a elucidat misterul fanilor și a dezvoltat subiectul.

„Mă bucur că are această șansa să plece în Canada, plus că să nu uităm, a semnat un contract cu cea mai mare promoție, UFC. Este o realizare pentru ea și trebuie să își dezvolte această carieră pentru care a muncit din greu de mic copil”, a a declarat câștigătorul Ferma 2019, pentru Viva!

Marius Crăciun a vorbit despre relația cu Diana Belbiță
Marius Crăciun a vorbit despre relația cu Diana Belbiță

Ce va face Marius Crăciun cu banii?

Povestea emoționantă a lui Marius Crăciun, fost concurent la Ninja Warrior, a emoționat pe toată lumea. Acesta s-a făcut plăcut cu ușurință în cadrul competiției datorită bunului simț și felului în care a interacționat cu toți colegii săi. Familia tânărului sportiv este una foarte modestă.

Marius a mărturisit încă de la început că banii pe care îi va câștiga vor fi de mare ajutor pentru construirea unui viitor mai bun. „Voi cheltui premiul de la Fermă cu responsabilitate maximă, pentru rate și probabil voi pune de-o parte pentru o mini vacanță cu familia pentru a ne relaxa cu toții. Ar fi benefică pentru toată lumea!”, a declarat acestea, pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI