Dialogul dintre Zanni și Elena Marin după finalul Survivor România. Ce și-au transmis cei doi este neașteptat

Dialogul dintre Zanni și Elena Marin după finalul Survivor România. Ce și-au transmis cei doi este neașteptat
Ce și-au transmis Elena Marin și Zanni după Survivor. Fanii au rămas surprinși

Zanni a reușit să câștige trofeul cel mare la Survivor România 2021! Fanii știu că, de-a lungul călătoriei sale în Republica Dominicană, acesta a fost implicat într-un scandal uriaș cu Elena Marin.

Cei doi s-au decis să își transmită câteva cuvinte la final, așa că au surprins pe toată lumea cu sinceritatea lor.

Zanni și Elena Marin au lăsat mască fanii. Ce și-au zis după finalul Survivor România

Zanni și Elena Marin au avut parte de multe certuri, și-au adresat cuvinte dure și nu s-au ținut departe de jigniri. La un moment dat, ei au rămas singuri în competiție din partea Faimoșilor, așa că situația s-a schimbat total.

Zannidache a dus acasă premiul cel mare din Republica Dominicană, dar nu doar acest lucru îl mulțumește. Se pare că, la final, el și Elena Marin au trecut peste toate certurile grele și concurenta i-a transmis un mesaj frumos.

„Mi-am dorit ca cel mai bun și cel mai susținut să câștige. Cu siguranță Zanni are o poveste de viață impresionantă și are nevoie de acest premiu. Îl felicit cu această ocazie.

A luptat și și-a dorit foarte mult. Într-un final, trofeul a ajuns la el și țin să-l felicit.”, a zis Elena Marin.

Ce a transmis Zanni despre Elena Marin: ‘A fost o chestie între noi’

Nu doar Elena Marin s-a ținut să transmită un mesaj pentru a înlătura orice suspiciune cu privire la relația pe care o are acum cu Zanni. Câștigătorul ultimului sezon Survivor România a vrut să vorbească despre colega sa, explicând și de la ce au pornit conflictele.

Zannidache și Elena Marin au uitat de scandalul dintre ei și au ales să aibă o relație mult mai bună! Faimosul a povestit că mereu a crezut că este apreciat de concurentă, chiar dacă au existat situații limită generate de problemele din competiție.

„Sunt convins că Elena este o fată matură, o fată isteață. Sunt convins că am fost uneori luați de val și a fost o chestie între noi.

În momentul de față, când gândim lucrurile la rece, am crezut mereu în sinea mea că mă apreciază și crede că merit, numai că nu poți lăsa garda jos când lupți pentru ceva.

Înțeleg reacțiile și intențiile fiecăruia. A fost o competiție dură și fiecare și-a dorit să își îndeplinească el visul. Da, chiar cred că ea crede că meritam, cum și eu cred că și alții meritau, nu doar eu.”, a zis Zanni.