12 oct. 2021 | 18:17

Dialog nepotrivit între Cătălin Măruță și o invitată. Ce au spus cei doi în direct la TV

Monden
Dialog nepotrivit între Cătălin Măruță și o invitată. Ce au spus cei doi în direct la TV
Dialog nepotrivit între Cătălin Măruță și o invitată

Un dialog inedit a avut loc între Cătălin Măruță și o invitată, în ediția de azi a emisiunii ”La Măruță”. Deși la prima vedere subiectul discuției a avut nuanțe diferite, el a fost cât se poate de serios și de important.

Dialog nepotrivit între Cătălin Măruță și o invitată

Grecoaica focoasă Maria Andria a fost invitata lui Cătălin Măruță în ediția de azi a emisiunii ”La Măruță”. Aceasta a povestit amănunte din viața ei, însă într-o manieră care a stârnit hazul. Și așa, dialogul dintre ea și Cătălin Măruță a devenit unul savuros, dar cât se poate de ”nepotrivit” pentru ora la care se difuza emisiunea, întrucât i s-ar fi putut da oricând o altă conotație decât cea… reală.

”Maria Andria: Mi-am băgat-o de două ori.

Maruta: Tu ți-ai băgat-o de două ori?

Maria Andria. Da, dar nu mi-o bag și a treia oară. Sunt nouă-nouță.

Maruta: Hai sa le spunem oamenilor ca este vorba despre vaccin… Cu dragostea cum stai?

Maria Andria: Să nu se supere Andra. Eu te iubesc pe tine.”, a fost o primă parte din dialogul lui Măruță cu Maria Andria.

Să traducem însă. De fapt, frumoasa grecoaică a dorit să îl informeze pe Măruță că s-a vaccinat cu două doze de vaccin anti-covid, însă pesemne că traducerea cuvintelor și expresiilor din limba greacă în limba română i-a dat puține bătăi de cap superbei blondine.

Apoi, simpatica Maria Andria a dorit să ofere amănunte prețioase despre noua ei piesă și a dat de înțeles că este una cât se poate de ritmată și de hot:

”Se danseaza doar cu cu c***l pe piesa mea”.

Rugată însă de Cătălin Măruță să fredoneze versuri din piesele sale, aceasta a refuzat spunând:

”Eu nu vreau sa ți-o scot afară”, în timp ce  Cătălin Maruta a simțit nevoia să facă o completare…: ”vorbim despre muzica, oameni buni, în caz că vă întrebați ce fel de discuții avansate avem”.

Cine este Maria Andria

Despre Maria Andria se știe că aceasta a cunoscut succesul cu piesa “Love in Dubai” în anul 2016, care a strâns nu mai puțin de 20 de milioane de vizualizări, pe platforma YouTube.

Ea s-a născut la data de 9 iulie 1991 și este o tânără originară din Grecia. Prima ei melodie din cariera a fost ”Love in Dubai”, care a fost lansată în anul 2016, prin intermediul Cat Music. Melodia a avut și un videoclip filmat în Cipru și regizat de Evgenios Zosimov.

După ce a lansat acest single de debut, Maria Andria a scos ”Mamma Mia”, o piesă dance, care la rândul ei are peste 4,4 milioane de viziualizari. Iar pentru piesă “Goodbye”, grecoaica a colaborat cu Sprint Music.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro