Dezvăluiri șocante despre Ion Dolănescu, la 12 ani de la moartea lui: ”Știu că nu are pace” (exclusiv)

Dezvăluiri șocante despre Ion Dolănescu, la 12 ani de la moartea lui: ”Știu că nu are pace” (exclusiv)
Dezvaluiri socante despre Ion Dolanescu, la 12 ani de la moartea lui

Mama lui Dragoș Dolănescu face dezvăluiri incredibile la 12 ani de la moartea celebrului interpret de muzică populară Ion Dolănescu. Ce secret a ieșit acum la iveală și ce legătură are Securitatea. De ce crede fosta lui iubită că artistul nu are pace.

Dezvăluiri șocante despre Ion Dolănescu, la 12 ani de la moartea lui

Ion Dolănescu s-ar răsuci în mormânt dacă ar auzi certurile scandaloase care au loc între cei doi fii ai săi, Ionuț și Dragoș. La 12 ani de la trecerea sa la cele sfinte, artistul Ion Dolănescu a lăsat o moștenire muzicală impresionantă precum și milioane de amintiri dragi în sufletele prietenilor, familiei și, în special, în inima marii sale dragoste, doctorița Margarita Valenciano, din Costa Rica.

Mama lui Dragoș Dolănescu a vorbit, în exclusivitate pentru impact.ro despre cum a fost relația ei cu regretatul cântăreț de muzică populară și cum acesta îi apare și acum în vis, după 12 ani de când a devenit nemuritor:

„Eu îl visez mereu pe Ion. Aseară l-am visat și cu buna și marea noastră prietenă, Georgeta Anghel, la un concert. Părea trist. Nu știu ce vrea să-mi spună. Dar știu că nu are pace! Dar Dumnezeu are grijă de dușmani! Sunt convinsă că lucrurile nu vor rămâne așa! Și-au bătut joc de fiul meu, iar Dragoș nu merita așa ceva și uite ce au făcut cu el în toți anii de când a plecat Ion Dolănescu! Când mori nu iei nimic cu tine, totul rămâne aici, pe pământ! Dar, în fața lui Dumnezeu, suntem toți egali”, a declarat Margarita Valenciano pentru impact.ro.

Ion Dolănescu și mama fiului său Dragoș au fost despărțiți de Securitate în 1976

În locuința ei din Alajuela, Margarita are mai multe tablouri cu Ion Dolănescu, iar în vitrina plină cu pahare din cristal stă la loc de cinste şi o ceaşcă, pictată cu negru și dăruită de artist. Asta nu este tot. Femeie credincioasă, din fire, Margarita Valenciano are un goblen cu ”Cina cea de taină”, cusut de măicuţe la o mănăstire din România, dar și o icoană cu Iisus Hristos, pe care le ține în bucătărie.

Margarita Valenciano se mai gândește cu drag și acum la iubitul ei din tinerețe. Ea și Ion Dolănescu s-au iubit acum 40 de ani, când au fost despărțiți de Securitate în 1976. Dragoș Dolănescu și mama lui vor împărți pachete pe data de 19 martie, în ziua în care se împlinesc 12 ani de la moartea regretatului artist Ion Dolănescu.

„Dorul de Ion Dolănescu este imens! A lăsat un mare gol în sufletele noastre. Nu poate fi înlocuit cu nimic, orice am face. Cât trăia Ion veneam foarte des în țară. Îi aduceam medicamente și cafea parfumată din Costa Rica, pe care o adora, ne-a mai spus Margarita, care se topește de dorul lui Ion Dolănescu.”, a adăugat doctorița Margarita Valenciano pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI