Dezvăluiri sfâșietoare ale surorii Luizei Melencu: „Aș vrea să știe că o așteptăm toți acasă”

Dezvăluiri sfâșietoare ale surorii Luizei Melencu: „Aș vrea să știe că o așteptăm toți acasă”
Sora Luizei Melencu a făcut câteva dezvăluiri după ce a fost anchetată

Sora Luizei Melencu, fata de 18 ani care a dispărut fără urmă din luna aprilie, a făcut câteva declarații publice după ce a fost și ea anchetată vineri, 30 august. Fata este în aceeași cumpănă ca restul familiei. Nu știe nimic concret despre ce s-a ales de sora ei pentru că, potrivit declarațiilor ei, autoritățile nu le comunică nimic important, în ciuda faptului că ne spune tuturor că ancheta decurge bine. În schimb, familia a primit mai multe mesaje și apeluri telefonice anonime în care li se spune să înceteze căutările.

Sora Luizei Melencu mărturisește că încă nu știe nimic despre ce s-a întâmplat cu victima

Dezvăluiri sfâșietoare ale sorei Luizei Melencu: „Aș vrea să știe că o așteptăm toți acasă”
Familia Luizei Melencu încă nu știe nimic concret despre ce s-a întâmplat cu fata

Au trecut cinci luni, iar familia Luizei este în continuare afundată într-o beznă a neputinței și necunoașterii în ceea ce privește dispariția fetei. Autoritățile, efectiv, și-au bătut joc de această familie, iar motivul pentru care oferă informații deja nu mai ține de siguranță, lege și altele. Atitudinea polițiștilor a fost clară de la început, încă din aprilie, când familia a anunțat dispariția fetei.

„Tatăl meu a primit o scrisoare, în care ni se spunea să nu mai căutăm, să-i luăm oasele și să le înmormântăm, că fetele sunt moarte, iar Dincă o să fie închis pe viață”, a povestit sora Luizei Melencu, la Antena 3.

Cu doar câteva săptămâni înainte de a fie răpită, Luiza ar fi primit și ea mai multe telefoane, tot cu număr necunoscut.

„O suna cineva cu număr privat. Suna și noaptea, la ora două-trei. Ea a răspuns, dar nu vorbea nimeni. Cu vreo lună înainte de dispariție”, a spus sora Luizei.

Mesajul sfâșietor al surorii Luizei Melencu

Familia victimei s-a resemnat. Acum, tot ce-și doresc părinții și buncii ei este ca autoritățile să-și facă treaba corect și să le spună dacă Luiza mai trăiește sau nu. A trecut deja prea mult timp.

„Măcar acum să-și facă treaba…să știm și noi, e bine, nu e bine, e în viață sau nu..Să știm ceva sigur. Destul, ne-am săturat să auzim doar vorbe.”

Cât despre Luiza…:

„Aș vrea să știe că o așteptăm toți acasă, că noi sperăm că ea, totuși, este în viață și că o iubim din tot sufletul.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI