05 apr. 2023 | 17:13

Dezvăluiri noi din divorțul dintre Deea și Dinu Maxer. Explicația clară a unui psiholog

Monden
Dezvăluiri noi din divorțul dintre Deea și Dinu Maxer. Explicația clară a unui psiholog
Adevarul despre divortul dintre Deea si Dinu Maxer

Vestea că Deea și Dinu Maxer divorțează după 14 ani de căsnicie i-a luat prin surprindere pe fanii celor doi. După ce relația lor de aproape două decenii ar fi luat sfârșit, cârcotașii i-ar fi acuzat că și-ar fi înscenat separarea pentru a dobândi mai multă popularitate. Iată care ar fi adevărul din spatele divorțului celor doi artiști.

Când au divorțat, de fapt, Dinu și Deea Maxer

Destrămarea cuplului format din Deea și Dinu Maxer ține caldă prima pagină a publicațiilor mondene din România, de mai bine de o săptămână, de când brunta a făcut anunțul pe rețelele sociale.

Deși au fost acuzați de faptul că și-ar fi înscenat presupusa separare pentru a obține mai multă popularitate, adevărul este că Deea și Dinu Maxer au divorțat legal, înainte ca solista să dea vestea în mediul online.

Mai mult de atât, cele două vedete au făcut și partajul, stabilind toate detaliile privind cum vor locui cei doi copii ai lor.

Potrivit aranjamentelor părinților lor, cei doi copii vor locui separat, unul cu mama și unul cu tatăl, astfel că Deea și fetița vor sta într-un apartament, iar Dinu și fiul cuplului vor sta într-un alt apartament din același imobil.

Psihologul Keren Rosner a explicat, exclusiv pentru Wowbiz, motivul pentru care copiii sunt, de obicei, cei care suferă cel mai mult în cazul separării părinților lor.

„S-ar putea să fie un impact și un motiv de nemulțumire pentru copil această împărțire. Fiecare poate să-și pună întrebarea: De ce eu am fost ales de tata și de ce celălalt de mamă.

Mulți dintre copii se întreabă de ce părinții fac această alegere. Am întâlnit astfel de situații cu întrebări post divorț, de ce a fost alegerea făcută în felul în care s-a produs”, a declarat Keren Rosner, în exclusivitate pentru Wowbiz.

Citește și Câţi bani făcea Deea Maxer înainte de divorţ. Declaraţii despre veniturile familiei

„Eu am crescut alături de Dinu, îi sunt recunoscătoare”

Dinu Maxer Invitat în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, fostul solist de la trupa Axxa a vorbit despre motivele divorțului de Deea Maxer. Între timp, bruneta i-a trimis prezentatorului TV un mesaj TV prin care a confirmat spusele fostului ei soț.

„Vreau să confirm cele spuse de Dinu. Să îi mulțumesc pentru sinceritate și transparență. Ne-am schimbat și am ajuns să devenim din compatibili, incompatibili. Incompatibili în principii, dorințe, vise, mentalitate, planuri, putere de iubire și implicare.

Am fost piloți pe rând! Eu am crescut alături de Dinu, îi sunt recunoscătoare. Sunt convinsă că avem capacitatea și maturitatea de a continua cu o prietenie prin care să ne putem crește copiii cât vom putea de frumos, după acest divorț.”, i-a spus Deea Maxer lui Cristi Brancu.

Citește și Deea Maxer îl atacă pe Dinu Maxer! A răbufnit după declarațiile soțului: „Nu înseamnă că ești apropiat”

Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Trump, informat oficial că este vânat de asasini trimiși de Iran
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
România trece la ORA DE IARNĂ! Data când dăm ceasurile cu o oră înapoi
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
PENSIILE se MAJOREAZĂ din NOU de la 1 IANUARIE! BOLOȘ a anunțat: FONDURILE au FOST ASIGURATE
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro