Dezvăluiri din intimitate. Ce a recunoscut Adriana Bahmuțeanu despre noul iubit

Adriana Bahmuțeanu, despre povestea de iubire cu cântărețul grec

Adriana Bahmuțeanu este mai fericită decât niciodată. Aceasta a povestit în detaliu cum decurge o zi din viața sa de poveste alături de cunoscutul cântăreț grec. Ce îi spune în fiecare dimineață și ce i-a unit?

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri despre noul iubit

Adriana Bahmuțeanu cunoaște fericirea după ani în care l-a așteptat pe prințul pe cal alb. Acesta n-a venit chiar pe cal….ci cu un iz grecesc și cu chitara la braț. Jurnalista iubește cu patos și este împlinită lângă Nikos, bărbatul care este lângă ea trup și suflet. Adriana a vrut ca relația lor să rămână ascunsă pentru mai mult timp, însă de câteva luni s-a aflat de povestea lor de iubire secretă.

Fosta prezentatoare de televiziune a mărturisit că locuiesc împreună de multă vreme, dinaintea pandemiei, că relația lor este consolidată deja și că sunt doi prieteni foarte buni la bază. Mai mult decât atât, pe vedete le unește și un moment greu prin care au reușit să treacă tot împreună – momentul în care Adriana a suferit o operație care a ținut nu mai puțin de 6 ore, 6 ore în care grecul a făcut „potecă” pe culoarele spitalului.

Adriana Bamuțeanu a vorbit deschis despre relația sa cu cântărețul grec Nikos
Adriana Bamuțeanu a vorbit deschis despre relația sa cu cântărețul grec Nikos

„Mi-a demonstrat că e lângă mine trup și suflet”

„Ce mi-a plăcut la el foarte mult este faptul că îmi face complimente foarte des, adică şi când vorbim la telefon pe cameră, pentru că mă sună video, îmi spune cât sunt de frumoasă, chiar dacă abia m-am trezit dimineaţa din pat sau chiar dacă sunt ciufulită sau în pijamale, sau la bucătărie. Şi eu îi spun lui la fel! Şi am constatat de fapt, viaţa mi-a demonstrat că în momentele cheie a fost lângă mine trup şi suflet. Anul trecut a trebuit să fac o operaţie şi a durat 6 ore, la Sanador. Iniţial trebuia să dureze două ore şi jumătate însă s-a prelungit pentru că au fost nişte complicaţii. Vreau să spun că Nikos a făcut potecă în acest spital, îl cunosc de la manager până la femeia de serviciu. Toată lumea m-a întrebat cine este grecul nebun care mai avea puţin şi intra în sala de operaţie”
Adriana Bahmuțeanu (Sursa: click.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI