Dezvăluiri cutremurătoare despre situația din Suceava. “Se aud telefoanele sunând din sacii negri”

Detalii cutremurătoare despre situația din Suceava

Suceava este cel mai afectat oraș din România de pandemia de coronavirus. Iată câteva detalii cutremurătoare despre situația de acolo! Mărturiile unei tinere sunt de-a dreptul șocante.

Dezvăluiri cutremurătoare despre situația din Suceava

Suceava a fost lovită crunt de coronavirus, iar o remediere a situației grele pe care o traversăm nu pare că se apropie prea curând. Conform informațiilor oficiale, ieri, 31 martie, numărul cazurilor din oraș erau 638, din cele 2.245 la nivel național, anunță Grupul de Comunicare Strategică. De asemenea, în Suceava au fost confirmate și cele mai multe cadre medicale infectate cu COVID-19. Mai exact, este vorba despre 43 de medici, 70 de asistente, 20 de infirmiere, 7 îngrijitoare și 41 de membri din personalul auxiliar. În total – 181 de cazuri doar din instituțiile spitalicești. Situația nu este mai bună nici la comunele de lângă. Adâncata, Salcea, Ipotești, Moara, Șcheia, Pătrăuți și Mitocu Dragomirnei au intrat în carantină totală, arată ordonanța militară adoptată în cursul serii de luni, anunțată de către Marcel Vela, ministru de Interne.

Din păcate, veștile rele nu se termină aici. Nepoata unui pacient de 68 de ani a povestit cum a aflat vestea cumplită că acesta și-a găsit sfârșitul în spital. Pacientul a fost internat în urmă cu patru zile, prezentând simptome de astm, nefiind testat pentru COVID-19. Gianina Ursu, nepoata victimei, a susținut că a aflat cu greu că unchiul ei s-a stins din viață. Haosul din spitalele groazei din Suceava lasă membri familiei unui pacient să-și răspundă singuri la întrebări.

Mărturii cutremurătoare despre situația din spitalele groazei din Suceava
Mărturii cutremurătoare despre situația din spitalele groazei din Suceava

„Se aud telefoanele sunând din sacii negri”

„Unchiul meu a murit dimineață la ora 5. Nu răspundea la telefon și familia a intrat în panică, nimeni nu știa nimic. Avem în famillie o doctoriță care a dat telefoane în tot spitalul și așa a aflat că e mort. A aflat de la morgă. Cu o zi în urmă, unchiul meu spunea familiei că din sacii negri cu care sunt transportați pacienții morți sună telefoanele. Erau rudele care sunau să afle ce se întâmplă cu ei. Unchiul meu a fost marcat de această imagine. În cele din urmă, și el a murit în spital”
Gianina Ursu (Sursa: g4media.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI