Dezvăluirea cutremurătoare făcută de Daniel Onoriu după ce a anunțat divorțul. Ce a putut să spună despre soția lui

Dezvăluirea cutremurătoare făcută de Daniel Onoriu după ce a anunțat divorțul. Ce a putut să spună despre soția lui
Daniel Onoriu a spus ca divorteza

Dezvăluirea cutremurătoare făcută de Daniel Onoriu după ce a anunțat divorțul. Pilotul Daniel Onoriu, de 44 de ani, a fost de curând la un pas de moarte. După o operație nereușită de micșorare a stomacului, acesta a stat în comă 55 de zile și și-a revenit ca prin minune. Ce a putut să spună despre soția lui după ce a anunțat că se despart.

Daniel Onoriu divorțează. „Nu apreciază gesturi și cel mai dureros e…”

Soția lui Daniel Onoriu, Isabela, a fost alături cu trup și suflet cât timp acesta a fost în comă, sperând într-o minune, care până la urmă s-a înfăptuit.

Isabela nu s-a clintit de lângă pilot, iar la acel timp acesta spunea că doar dragostea partenerei sale l-a trezit la viață. Acum, la câteva luni de la eveniment, cei doi au anunțat că o apucă pe drumiri separate.

Pilotul spune că Isabela nu îl mai iubește

„Soția mea actuală nu mă iubește, nu apreciază gesturi și cel mai dureros e că nu vrea să-mi facă un copil măcar. Voi o să spuneți așa cum ați mai sus că mă iubește, dar eu vă spun că am niște simțuri pe care le-am dezvoltat când eram copil printre tot felul de băieți de cartier și când simt eu, simt.

Urmează divorțul! Nu știu dacă mă voi mai căsători vreodată, dar cu siguranță o să-mi fac o iubită care să mă merite și care să mă iubească. Nu vă dau mai multe detalii, dar o să am grijă de ea oferindu-i tot ce își dorește când o să am și îi doresc tot binele din lume și să fie fericită. E una din cele mai frumoase femei din viața mea, cea mai curată, cea mai harnică. Nu a fost să fie, eu m-am străduit, dar fără niciun rezultat”, a scris Daniel Onoriu pe pagina sa de Facebook.

Isabela a recunoscut despărțirea

De partea cealaltă, soția lui Daniel Onoriu, Isabela, a confirmat ruptura.

„Este adevărat că ne-am despărțit, iar din partea mea nu mai e nici o cale de a mai fi împreună. Nu vreau să comentez nimic din spusele lui Daniel. Eu sunt un om decent, nu sunt persoană publica. Nu vreau să apar nicăieri cu nimic. Este adevărat că ne-am despărțit, iar din partea mea nu mai e nici o cale de a mai fi împreună”, a spus aceasta la Antena Stars.

Daniel Onoriu a debutat în Raliul Hunedoarei, în 2006, iar de atunci a cucerit mai multe titluri. De asemenea, acesta a concurat și la clasa moto.

Urmăriți Playtech.ro și pe