Dezbateri în casa băieților de la Puterea Dragostei. Roxana și Turcu, duel pentru celebritate?

Dezbateri în casa băieților de la Puterea Dragostei. Roxana și Turcu, duel pentru celebritate?
Dezbateri la Puterea Dragostei. Băieții cred că Roxana și Turcu se duelează pentru celebritate

Băieții din casa Puterea Dragostei pare că s-au săturat de relația toxică dintre Turcu și Roxana. Cei doi protagoniști ale celor mai dese și mai aspre scandaluri sunt în vizorul tuturor. Aceștia sunt acuzați că își caută celebritatea cu orice preț.

Dezbateri la Puterea Dragostei. Roxana și Turcu, în căutarea celebrității?

Subiectul suprem din casa Puterea Dragostei îi are în vizor tot pe Roxana și Turcu. Cei doi sunt ca șoarecele și pisica, spun majoritatea concurenților. Colegii amorezilor de platou s-au săturat până peste cap de toanele lor și de despărțirile și împăcările furtunoase. Cei doi și-au aruncat priviri dulci după gala trecută, după episoadele intense pe care le-au avut. Se pare că au uitat repede bătăile dintre ei și jignirile aruncate prea firesc. Faptul că Roxana și Turcu nu hotărăsc odată care este, de fapt, relația dintre ei îi deranjează pe cei mai mulți dintre colegii.

Dezbateri intense la Puterea Dragostei. Turcu și Roxana caută celebritatea cu orice preț?
Dezbateri intense la Puterea Dragostei. Turcu și Roxana caută celebritatea cu orice preț?

Cei din platou s-au săturat până peste cap de certurile fără final dintre ei mai ales că tot aceștia încearcă să calmeze apele între cei doi din cuplu.  „Cauți subiecte, se vede. Taci și asumă-ți! Nu suntem obligați să vă suportăm toate urletele. Mi-e jenă de situația asta”, a spus Ligi. „De azi vă promit că ne certăm și ne împăcăm și tot așa. Azi o să vorbesc de toți și toate, că văd că voi nu vă abțineți. Noi de asta ne despărțim, ca să ne împăcăm”, a replicat Roxana.

„Asta e cea mai mare greșeală pe care a făcut-o”

„Am comparat doi foști logodnici! Aș fi apelat la cine era atunci potrivit, dar omul acesta nu mai este pe un drum ok, așa că nu mai este cazul. Eu nu mai stau aici, eu nu permit lui să mă jignească pe mine! Asta e cea mai mare greșeală pe care a făcut-o în relația noastră. Nu m-a lăsat niciodată să vorbesc până la capăt și nu a înțeles”
Roxana

Urmăriți Playtech.ro și pe